Menu Gout de France, 21 Marca 2017, Correze
AperitifKoktajl Correze na bazie Petit Chablis, Domaine Jean Durup Pere &Fils 125 ml
Przystawka ciepłaSmażona wątróbka cielęca / jabłko konfitowane w miodzie / prażona cebulka / parfait z bursztynowego piwa / mango / emulsja z pietruszki / brioche / oliwa truflowa
"Les Princes Abbes" Pinot Gris, 2013, Domaines Schlumberger, Alsace AOC 125 ml
ZupaCebulowa cappuccino / gruyere
RybaSkrei / piana z homara / mus z kalafiora / ciepła galaretka z mango / prażynka
Pouilly Fume "Les Charmes", 2011, Borie-Manoux, AC Loire 125 ml
MięsoKarkówka jagnięca sous vide / mus z pieczonego ziemniaka / gorczyca w białym winie / miód / demi glace / porzeczka /chrzan / młode pędy buraka
Cotes du Rhone Reserve - Perrin A.O.C., Francja 125 ml
SerRoqefourt / czekolada / rokitnik / ciastko francuskie
DeserBeza francuska / crème pâtissière
Cena 140zł./os. lub 240zł./os. z selekcją win i aperitif