Opinie (95) 1 zablokowana

  • Food Cab, ktoś wie jak namierzyć?

    Ma ktoś info jak sprawdzić, gdzie teraz stoją? Na FB cisza, telefon odbierają baaaaaaaardzo rzadko niestety.

    • 1 0

  • Panie Baleronie

    Kanapka jak zdrapka jest jak pułapka każda zgryźliwa pychota i każda wygrywa
    jest Pan w piwniczne każdy się zgodzi
    Niech żyje Baleron do pierwszej powodzi

    • 0 0

  • jadłem na głodniaka kanapkę u Pana Balerona (1)

    powiem tak - d*py nie urywa. Utytłałem się i później cały dzień mi się odbijało. Jednak w prostocie siła - kanapka z dobrej jakości szybką i serem styka w zupełności.

    • 2 0

    • też jadłem i chyba o przyprawach zapomnieli, po prostu mdłe nawet nie zjadłem do końca a wiem że taka kanapka dobrze zrobiona jest pyszna

      • 0 0

  • Dobre, naprawdę dobre... ale niestety drogie. (3)

    Mówię o Baleronie i Carmniku (reszty nie próbowałem). Żeby "poczuć", trzeba zjeść przynajmniej 2 buły a wtedy wychodzi koło 50 złotych. Bogatych najwyraźniej jednak nie brakuje bo w obu lokalach zawsze ktoś jest.

    • 19 0

    • (2)

      na całe szczęście nie każdy ma żołądek rozepchany do granic możliwości ;) żołądek osoby dorosłej ma wielkość pięści. ja nie dałam rady dokończyć kanapki w panu baleronie, zabrałam na wynos, mój chłopak zjadł całą ale także był już najedzony :) może najpierw nauczmy się jeść a nie wpieprzać a później odwiedzajmy lokale ;)

      • 2 2

      • Pogratulować chłopaka (1)

        To pewnie taki hipsterek w rurkach i falą na głowie. Jeżeli dorosły facet najada się jedną bułką z Balerona...

        • 2 0

        • no raczej nie ale i nie pasibrzuch z niepohamowanym apetytem ;) pozdrawiam

          • 0 0

  • ceny 3-5 euro? czy to nie za dużo na kanapke w Polsce? na zachodzie jest taniej a zarabiają dużo więcej... (12)

    • 140 10

    • (8)

      Za 18 zł gdzie te kanapki od tej ceny się zaczynają,mam kebaba xxl z podwójnym mięsem i jeszcze reszta zostaje,na jakiś napój.

      • 65 9

      • (5)

        wow ty to wiesz jak wydać 18 zł...

        • 13 32

        • (4)

          Wiem jak się nie frajerować.

          • 48 8

          • (1)

            Za 18 to sam sobie zrobię i jeszcze na piwo wystarczy :)

            • 8 2

            • wybieram piwo za15zł

              A resztę wydam na chleb dla dzieci

              • 1 1

          • A gdybyś pojechał do Makro to za te 18 zł dostałbyś z pół balota mięsa na kebab. (1)

            Potem tylko na patelnię, piwko za 1,60 zł i patrzyłbyś z okna na frajerów marnujących pieniądze.

            • 21 14

            • Przede wszystkim nie nazywaj piwem cieczy za 1,60 zł.To że nie daję się frajerować nie znaczy,że kupuję gó.wno.Za 5 zł zrobię sobie super kanapkę,nie używając tandety.

              • 20 3

      • (1)

        Bogacz... ja za 18 zł dziecku chrzciny wyprawie

        • 49 0

        • Woda święcona nic nie kosztuje.

          • 17 1

    • (1)

      2-3 godziny pracowac na kanapke

      • 17 2

      • w UK pracujesz 20 minut na minimalnej

        • 5 1

    • Jeśli u nas jest drożej, to widocznie u nas więcej zarabiają ;)

      Przynajmniej właściciele kanapek.

      • 19 0

  • Sos u Balerona słabiutki (3)

    Niech Pan Baleron przestanie oblewać dobrej jakości mięso w fajnej bułce fatalnym rzadkim sosem obłożonym ogórkami kiszonymi. To żart, a nie żaden philly cheese steak. Cheese steak musi mieć roztopiony na świeżo provolone albo odpowiednik i ciągnąć się przy ugryzieniu kanapki. Dobry pomysł, ale wykonanie bardzo przeciętne.

    • 7 3

    • Dokładnie. Ja musze zawszezamawiać podówjny ser bo jest go za mało

      • 0 0

    • Jadlem

      Farsz dobry, bułka słaba.

      • 0 0

    • Odnośnie sosu seriwego, racja

      Smak ujdzie (reszta kanapki pyszna) ale konsystencja z pupy.
      Warto spróbować sosu mango.

      • 1 0

  • carmnik (2)

    Byłam w Carmniku, burgery tam są paskudne :/

    • 4 2

    • Potwierdzam. Carmnik to słaba trója...

      Byłem 3 razy.. 4 nie będzie. A oto powody :
      1) źle wypieczone mięso ( za długo i za suche )
      2) sosu jak na lekarstwo i nie smaczny
      3) "budżetowe" frytki - spieczone a w śordku mączny miąższ..Chyba z

      Byłem 3 razy.. 4 nie będzie. A oto powody :
      1) źle wypieczone mięso ( za długo i za suche )
      2) sosu jak na lekarstwo i nie smaczny
      3) "budżetowe" frytki - spieczone a w śordku mączny miąższ..Chyba z pastewnych karofli
      4) Buła przpomina gotowe "pieczywo" z dyskontów które jak są ciepłe to fajnie pachną i są miękkie a potem się kruszą ( sama chemia )
      5) Wkurzająca muzyka dla debili i skejtów. Do tego głośno
      6) Rozwodniona Lemoniada.

      • 0 2

    • bulki maja dobre

      Jedne z lepszych w 3city. Z resztą trochę gorzej, ale nie ma dramatu

      • 0 0

  • Szkoda, że nie ma jakiś wersji wege (8)

    Naprawdę słaby wybór pod tym względem w 3miescie.

    • 17 51

    • że co ?

      bo wy, wegetarianie jesteście zbędni.
      wyginiecie.

      • 3 0

    • (3)

      I bezglutenowej

      • 6 9

      • (1)

        Bezglutenowa i bez laktozy.

        • 13 6

        • Nie chcę bezglutenowej i bez laktozy, tylko bez mięsa. Problem masz? oj zaraz się rozpłaczę.

          • 4 11

      • No koniecznie...

        Co byś bidulu z sobą zrobił, gdybyś w kolorowej gazecie nie przeczytał, że gluten Cię zabija?

        • 14 3

    • idz brode zapuśc za 300

      kuźwa Brajan jak ty te Getry z dpy ściongasz?

      • 13 4

    • problemem

      raczej jest brak wersji antywege- czyli w ogóle bez warzyw i owoców. tego nie ma nigdzie. a wege jest wszędzie zatrzęsienie, nawet w budkach z hot dogami:) modna bzdura.

      • 10 3

    • Wystarczy poprosić bez mięsa. Będzie buła z sosem, ale to będzie buła "oświecona".

      • 7 2

  • Lepiej

    Iść do baru mlecznego, tak sądzę, bo żarcie jest przewidywalne i duży ruch społeczny wymusza świeżość potraw.

    • 3 0

  • (3)

    cheesesteak zobaczcie koniecznie ja wygląda w Ameryce, bo to co proponuje Pan Baleron w niczym go nie przypomina.

    • 36 6

    • W Chameryce

      wszystko wyglada lepiej

      • 1 0

    • Food truck stylizowany na charakterystyczną, nowojorską żółtą taksówkę

      coś się pomyliło- z bagażnika sprzedają?

      • 10 0

    • następnie dwa dni w odsolonej wodzie.

      odsolona tzn destylowana?

      • 5 0

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.