2017-07-11 11:51
Bardzo mi smakowalo jak bylam w restauracji w sopocie przy operze lesnej - delmonico cut steakhouse. Steki super tak samo dodatki . Jedynie wystroj mocno jak typowa restauracja hotelowa ale smak super moge polecic
2017-07-11 12:02
2017-07-11 12:12
Jak szkoda ci na dobre mięso to idź na "cielęcine" w kebabie:D swoja drogą restauracji już tam nie ma...
2017-07-11 22:25
2017-07-12 08:49
jedyna różnica będzie taka, że więcej zapłacisz ze względu na wystrój lokalu, więc nie pisz takich głupich komentarzy
2017-07-12 12:52
mi to nie przeszkadza
2017-07-13 23:17
Wystarczy poczytac skad pochodzi mieso. Petarda!!! Choc tanio nie bylo. chyba ok 300 zl od osoby z piwem.
2017-07-14 19:41
Ale za obiad dla 5 osobowej rodziny (4 steki były z grupona :))) ) zapłaciłem ponad 800 (łącznie). Pysznie, ale na jeden raz w życiu :(. Chociaż pysznie :)
2017-09-06 12:39
Biedne zwierzeta
2017-07-11 12:26
Steak bdb. Wystroj elegancki obsluga wzorowa otoczenie piekne nad Motlawa.
Porownalem z Galveston Texas i Rosario Argentina.....jakosc bdb. Tylko wino dobre jako dodatek trzeba jednak zamowic...
2017-07-11 17:48
Pozdrowienia dla własciciela
2017-07-11 12:50
Hmmm... Rzekłbym raczej steczek.
2017-07-11 20:18
tak samo , to bardziej mikrostek :) a cena zwala z nóg
2017-07-11 21:58
Smak też..
2017-08-21 15:26
Konkurencja nie śpi
2017-07-11 12:59
Niestety stopien wysmazenia 3/4 stekow serwowanych w restauracjach ma sie nijak do skladanego zamowienia (zamawiasz blue rare, dostajesz medium rare; zamawiasz medium rare, dostajesz szare well done). Nie wiem, czy kucharze biorą ludzi za debili ktorzy nie wiedza co zamawiaja? Czy moze poprawne przygotowanie stekow ich przerasta?
2017-07-11 13:27
i dostaje co zamówiłem. Za mocno kombinujesz. ;-P
2017-07-11 14:02
2017-07-12 08:50
2017-07-11 19:38
Czy tylko przeczytales nazwy stopni wysmazenia w pierwszym linku, jaki podal Google
2017-07-11 13:38
Pewnie, że chciałbym jeść więcej mięsa ale np cena wołowiny w stosunku do zarobków w PL powoduje, że przede wszystkim jemy ziemniakia, makarony i kasze z sosami, zagryzane chlebem....
2017-07-11 14:44
Gotowe żarcie w 99% oparte na roślinnych zamiennikach. Parówki 2% mięsa. Spożycie wołowiny najmniejsze w historii a chorób cywilizacyjnych (otyłość, cukrzyca) więcej niż kiedykolwiek.
Jeden ze znanych zawodników je
Gotowe żarcie w 99% oparte na roślinnych zamiennikach. Parówki 2% mięsa. Spożycie wołowiny najmniejsze w historii a chorób cywilizacyjnych (otyłość, cukrzyca) więcej niż kiedykolwiek.
Jeden ze znanych zawodników je 1,5 kg mięsa dziennie, są plemiona odżywiające tylko mięsem a TY dostaniesz kotlet może z 50g mięsa i to jest najczęściej jedyny mięsny posiłek w ciągu dnia.
Uwielbiam steki, ale te ceny :/ Kupuję więc co gorsze części mojej ukochanej krówki i robię z tego gulasz albo zupę.
2017-07-12 19:58
przy odpowiednim zarządzaniu można jeść co jakiś czas steka z polędwicy. Tani i dobry obiad to czasem koszt 6 pln. Więc można sobie odłożyć na steka za 35 pln
2017-07-11 14:10
w Słowackim Bistro.
Petarda! Rozpływa się w ustach.
2017-07-11 18:14
Ale jechac az na Słowację?
2017-07-11 22:37
tylko nie wiem czy w górę czy w dół
2017-07-11 14:31
Co z tego że amerykańskie bydło ma wolny wypas jak ładowane jest hormonami - tenbolonem który powoduje 5 - krotny przyrost masy mięsa w tym samym czasie !!!
2017-07-11 15:05
Miejmy nadzieję, że spożywającemu też mięsień urośnie od tych stejków.
2017-07-11 22:38
Piwny...
2017-07-12 08:50
2017-07-12 16:44
2017-07-13 10:50
2017-07-11 16:30
Naprawde smaczne mieso, do tego obsluga, ktora wie o nim duzo I naprawde umie doradzic, podpowiedziec. Bylem kilka razy I nigdy sie nie zawiodlem.
2017-07-11 18:12
kocham zwierzęta dlatego je zjadam
2017-07-11 19:08
z krwią
2017-07-11 19:28
Taką żywą krówkę troszkę trudno się je.
2017-07-11 21:33
2017-07-11 20:08
2017-07-12 00:19
2017-07-12 08:51
2017-07-12 16:17
Chciało załozyc rodzine ale juz z najnowsza modą nie hetero tylko homo:)
Ale gratulacje ,ze sie nie kamuflujesz jak inni wege i pokazujesz prawdziwe oblicze wegetarian waginistów.
2017-07-15 22:30
zrób łbem barana o scianę, znasz mnie ,że brednie piszesz , widac agresję i zgniliznę we łbie. Wiesz co mi g*wniarzu możesz?
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.