Polityka prywatności

Portal regionalny trojmiasto.pl dba o prawo do prywatności użytkowników portalu. Każdego użytkownika portalu trojmiasto.pl oraz serwisów tematycznych wchodzących w jego skład, obowiązuje aktualna polityka prywatności, której treść znajduje się na niniejszej stronie. Portal regionalny trojmiasto.pl zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w polityce prywatności, jednakże zmiany nie naruszą podstawowej zasady - trojmiasto.pl nie sprzedaje i nie udostępnia osobom trzecim danych personalnych czy adresowych klientów/ użytkowników swojego portalu i serwisów.

Rejestracja

Osoby korzystające z rejestracji w serwisie ogłoszeń, bądź też przy zakupie prezentacji reklamowych na łamach portalu trojmiasto.pl, oświadczają że podane przez nich dane są zgodne z prawdą a także wyrażają zgodę (z aktualnie obowiązującą Ustawą o ochronie danych osobowych) na ich przetwarzanie dla celów portalu regionalnego trojmiasto.pl. Każdy zarejestrowany użytkownik portalu ma prawo wglądu oraz modyfikacji swoich danych osobowych podanych podczas rejestracji. Uzyskane dane są przetwarzane przez nas w celu poznania Państwa oczekiwań, w wyniku czego możemy bardziej udoskonalić naszą ofertę oraz usługi. Poza formularzem rejestracji firm oraz formularzem w serwisie ogłoszeniowym, dane osobowe mogą być zbierane podczas organizowania konkursów oraz świadczenia innych usług w ramach portalu trojmiasto.pl. Rejestracja w serwisie ogłoszeń jest obowiązkowa.

Cookies

Innym sposobem zbierania przez nas informacji o użytkownikach jest stosowanie mechanizmu "cookies". Cookies to pliki tekstowe, które serwer zapisuje na dysku urządzenia końcowego użytkownika, dzięki czemu będzie mógł go "rozpoznać" przy ponownym połączeniu. Trojmiasto.pl używa cookies do zapamiętania informacji o swoich użytkownikach, w celu uproszczenia lub umorzenia danych operacji.

Jawne dane osobowe

Dane osobowe podane na serwisach należących do trojmiasto.pl przy okazji wysyłania komentarzy do artykułów, odpowiedzi na forum, itp. są dostępne dla wszystkich odwiedzających strony zawierające te dane. trojmiasto.pl nie ma możliwości zabezpieczenia swoich użytkowników przed osobami prywatnymi lub firmami, które te dane wykorzystają do przesłania Państwu nieokreślonych informacji. Dlatego dane te nie podlegają Polityce Prywatności.

Wyłączenie odpowiedzialności

Informacje zawarte w artykułach na portalu trojmiasto.pl są zgodne z opinią jego autorów.

Opinie wyrażone przez społeczność na forum, w komentarzach, w artykułach czytelników lub w inny sposób nie zawsze są zgodne z opinią portalu trojmiasto.pl

Trojmiasto.pl oraz jego redakcja nie bierze na siebie odpowiedzialności za zamieszczone reklamy. Kupujący powinien być ostrożny odpowiadając na reklamę, bądź wysyłając pieniądze. Przykładamy dużą wagę do uwierzytelnienia reklamodawcy, lecz nie możemy odpowiadać za postępowanie reklamodawców. Dane adresowe jak i szczegóły oferty każdego reklamodawcy można uznać za pewne tylko w momencie publikacji.