ADLON - Agencja Reklamy, Drukarnia - prosze o opinie

Prosze o opinie o firmie "ADLON - Agencja Reklamy, Drukarnia", jezeli byli Państwo na rozmowie kwalifikacyjnej. Zauwazylem, ze ogloszenie pojawia sie co pewien czas...

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/grafik-komputerowy-z-doswiadczeniem-ogl5049598.html

Dziekuje za informacje
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: ADLON - Agencja Reklamy, Drukarnia - prosze o opinie

Skoro pojawia się cyklicznie, to powinieneś dojść do wniosku, że chyba mają duży przemiał osób i nikt nie chce pracować w takich warunkach. sam wysyłałem do nich swoje cv, ale widocznie mam za duże kwalifikacje i mają ludzi w d..e. Może jak przemyślą swoje postępowanie, to spuszczą z tonu. Jak narazie, chyba nie ma sensu się tam pchać.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 9

Reasumując, wymagania wysokie, a płaca minimalna.
Ktoś z dużym doświadczeniem, biegle władający myszką i/lub tabletem, nie pójdzie pracować za 1500-2000zł netto, bo z reguły tyle chcą płacić takie bardzo wymagające firmy. Chyba, że na jakiś czas szukając czegoś dalej za godne pieniądze.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6

Skoro nie było zainteresowania współpracą z Panem/Panią to znaczy, że kwalifikacje te były nieodpowiednie na to stanowisko. Obniżyć wymagań nie możemy, ponieważ wiązałoby się to z obniżeniem jakości wykonywanych usług - a tego na pewno nie zrobimy.
Życzę znalezienia odpowiedniej pracy do swych kwalifikacji i oczekiwań oraz obustronnego zadowolenia.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 11

pitu sritu :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 7

Monitorujemy to dokładnie .. od roku , dwóch dają ogłoszenia na praktyki :) Cos dodać ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Praktyki są w ramach obowiązkowych zajęc szkolnych, trwają przeciętnie 2-4 tygodnie, dlatego jest możliwośc systematycznego przyjmowania kolejnych uczniów/praktykantów, wszyscy mają skierowania ze swojej szkoły.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czyli co... praktyki trwają cały rok ?
Pooooważnie? ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

wystarczy zobaczyć ile spamu rozsyłają, to mówi samo za siebie, najmniejsza linia oporu z najwyższymi wymaganiami
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wczoraj znowu pojawiło się ogłoszenie, tym razem do działu handlowego/biura. Jest NAPRAWDĘ zastanawiające, że ogłoszenie o rekrutacji na to stanowisko pojawia się średnio raz na 2-3 miesiące. Wątpię, żeby firma tak się szybko rozwijała i co rusz potrzebowała nowych pracowników.

KIEDYŚ SAMI BYLI STUDENTAMI A TERAZ..?

Student, darmowa siła robocza?

http://biznes.onet.pl/praca/student-darmowa-sila-robocza,18493,5519654,5451429,463,1,news-detal
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Podczas rozmowy telefonicznej na nowe stanowisko w tej firmie dla Pana, który zadzwonił najważniejsze było czy mam samochód i czy palę :) czyli bardzo ważne cechy dobrego pracownika. A jak na wymagania finansowe odpowiedziałem kwotą średniej krajowej to gadka się szybko skończyła :) czyli możecie sobie odpowiedzieć na wszelkie odpowiedzi :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

To czy ktoś pali to jego własny wybór i nie powinno to pracodawcy interesować. Aby zapobiec dyskryminacji palaczy pracodawcy mający siedziby w biurowcach powinni wydzielić osobne pomieszczenie do tego typu czynności (potocznie zwane palarniami), które można wykonywać podczas przerwy. Pytanie o posiadanie auta jest już bardziej zasadne pod warunkiem braku pytań dodatkowych mających na celu ocenić przyszły stopień dyspozyzcyjnosci pracownika: czy często się psuje, jaka marka i typ nadwozia, który rocznik, czy przebieg jest wysoki, st. eksploatacji i pojemnosć silnika. Na pytanie o palenie powinieneś rekruterowi odp., że owszem palisz trawę, ale tylko okazjonalnie i dzięku temu masz kreatywne pomysły na nowe reklamy :D Ciekawe ile czasu szczęka Pana z tej tzw. "agencji" by opadała.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

palacze brzydko pachną (a niektórzy nawet śmierdzą), i robią sobie dodatkowe częste przerwy "na papieroska" (bo są uzależnieni od nikotyny) przez co są mniej efektywni w pracy

Wiadomość sprzed paru dni: KE zamierza wprowadzić europejski zakaz palenia w aucie gdy znajduje się w nim dziecko do lat 7-miu. Rząd brytyjski chce być pierwszym krajem w którym ma obowiązywać ten przepis. W przyp. naruszenia tegoż zakazu w trakcie kontroli funkcjonariuszy policji będzie się płacić dotkliwą karę na konto prawdopodobnie policji / miasta / gminy na której terenie stwierdzono ten fakt. Jak się cieszę, że żyję w polskim chaosie gdzie wciąż żywe są tradycje anarchii i obywatelskiego buntu...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bzdura.
Sam jestem palaczem, jestem bardziej efektywny od osób nie palących, nie robię dodatkowych przerw na papierosa a jeżeli już to korzystam z tych które mają wszyscy.
Nie "pachnie brzydko" bo codziennie się myje, dbam o żeby, używam oswiezacza, używam delikatnej wody kolońskiej.
Spotkałem wielu nie palących którzy brzydko pachną.
Więc nie można szufladkować ludzi ze względu na to czy palą czy nie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mogę polecić drukarnię Diamond Druk Starogard Gdański,mają duży wybór,dobre ceny i co najważniejsze przesyłkę kurierem!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Stres w pracy (37 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Praca za granicą. Niemcy (11 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

anglia-praca (17 odpowiedzi)

Pojawiło się ogłoszenie o pracy w magazynach w Anglii."Produkcja Pracownik fizyczny iza". Czy...