Szkoła Podstawow w Bannie (3) Witam, Czy ktoś może mi coś więcej powiedzieć na temat szkoły w Baninie?... aguss szkolenia kursy (3) dostałem dzisiaj informacje w pup innym niz w trójmieście, ze mogę iść na... koles wypadek (5) ktoś wie co się stało dzisiaj w Baninie? ja
Woda na ulicach Banina (3) Czy ktos oprócz mnie zgłaszał może do Glincza info o uszkodzonych wodociągach... Amator do pani sołtys (3) kiedy będą wystawki bo posłuchałam że na początku maja chyba piątego niema... mieszkanka banina Debil w samochodzie na Tuchomskiej (6) Dzisiaj rano (ok.6:20) byłam świadkiem takiego zdarzenia: Tuchomską obok... Zbulwersowna Drogi, woda w Baninie (9) http://kontakt24.tvn.pl/temat,ulewy-na-pomorzu-zalane-ulice-i-domy,71577.html... kuku Apteka (8) Na Lotniczej 62 jest fajna apteka;) Ceny są super;) Grzesiu Apel burmistrza (10) http://spbanino.pl/pliki2/apel_burmistrza.pdf Gość Domy w Baninie - opinie i oceny (1) Domy w Baninie to oferta dla osób, które szukają podmiejskiego spokoju. Z... trojmiasto.pl oderwany od pługa i lemiesza (7) Ostatnio w Baninie wyrównywano drogi , wiadomo pełno dziur itp. i tak... Olka zebranie wiejskie (6) dlaczego wybrano na przewodniczącego zebrania takiego delikwenta który się... mieszkaniec psie odchody (13) Nie jest miło wyjść za własną furtkę i wdepnąć w toooo... Myślę, że czas... MM No to może coś z innej beczki? (14) Mam pytanko: PO przez 3 lata nakradło więcej, jak SLD przez 10. Stocznia... Polka KS. LECH (37) CO SĄDZICIE O KAZANIU KS. LECHA WIERNY Nowy wikary (11) Co sadzicie o nowym wikarym - zmieni sie cos w Baninie? abis ksiądz Lech (8) ludzie czy wyście powarjowali Ksiądz Lech jest wspaniałym księdzem, zawsze... ****** Kurs linii 126 6:5 z Banina (5) Wykorzystany na 100%-polecam ranną przejażdżkę janek Dowiedz się, które drogi są odśnieżane w pierwszej kolejności (5) Szczególnie ciekawy jest fragment dotyczący przebiegu tras z zapewnieniem... Akwizdranka Może ktoś wie (5) co robia obok blaszka przy ul. Księżycowej, koparka ambitnie pracuje,... Olka