Black Beat Party

Temat dostępny też na forum: Black Beat Party
CELTIC to jeden z najbardziej znanych i popularnych pubów w Gdańsku.Znajduje się w mrocznych podziemiach przy ul. Lektykarskiej 3, w samym sercu Starówki.Warto tu zajrzeć z przyjaciółmi i potańczyć przy czarnych rytmach na imprezie prowadzonej przez DJ Młodego i gości.HAPPY HOURSod 17 do 21za dużą Warkę zapłacisz tylko 5 PLNSPECJALNY DRINK:CELTIC COCTAIL 7 PLN
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

gdans jest super

mam w gdansku kuzynkynke marte mioduszewską

konexje

ja w sumie to cała rodzine mam...

OJ TEN CELTIC

PELNA LIPA NIC SIE NIEDZIEJE JAK ZAWSZE MALO LUDZI A JAK SA TO ZANAJOMI BRAMKARZY OBSLUGADO DUPY I DOTEGO MOGA CIE JESZCE OKRASC

Lipa

Bramkarze chamscy maly parkiet i baaaaaardzo zle naglosnienie po 1 imprezie tam nieslyszalem przez 3 dni a na parkiecie moze byc z max 20 osob i jest scisk ze sie nieda tanczyc :/ niewiem czy cos sie ta zmienilo niebylem tam pol roku jakies

celtic

Moim zdaniem jest wporzaku, a ci co piszą o nim zle to poprostu tylko chce zniszczyc caltic'owi opinie..nie ladnie tak..

celtic

wporzadku*

Inne tematy z forum

LASY - Natalia Przybysz (8 odpowiedzi)

LASY to koncerty w niepowtarzalnym otoczeniu, gdzie natura staje się częścią muzycznego...

SKOLIM, król Latino (3 odpowiedzi)

Kolejne niezapomniane wydarzenie w Beach Club Plaża Stogi! Już tej nocy na scenie pojawi się...

Marsz Polaków przeciwko imigracji (10 odpowiedzi)

Marsz Polaków przeciwko imigracji. 9 maja odbędzie się wielki marsz, który będzie wyrazem...