Body i pajace roz. 56 kupię

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Kupię body i pajace w roz 56 (0-3 miesiąca) dla dziewczynki, ale tylko z Gdyni. Najchętniej od jednej osoby.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Body i pajace roz. 56 kupię

hooopppp

Jaka ilość i jakie dokladnie Cię interesują? Body z krótkim, dlugim rękawkiem? Pajace cienkie czy grube? Mam sporo ciuszków po córci, sporo nowych, bo nie zdążyła ich założyć...Bede wkrótce chciała się tego pozbyć, najchętniej wszystkiego razem lub w dużych ilościach dla jednej osoby. Ciuszki są w większości firmowe. Jestem z Osowej.

Zapraszam!
Ja z Banina ale ewentualnie mogę umówić się w Gdyni lub Gdańsku.

http://picasaweb.google.com/108817844723834755155/SzafaLoli?authkey=Gv1sRgCJzVoN3ewu3bnAE&noredirect=1#

mam do sprzedania po kilka pajacow i body plus dresik polarowy,kilka z nich nie zakładane w ogóle, wszystko mam od nowości,nie zamierzałam sprzedawac ale może akurat Tobie się spodobają. Do odebrania gdynia fikakowo,celcia3@poczta.onet.pl

Mam do sprzedania całą wyprawkę po córeczce od narodzin wzwyż, dużo markowych ubranek i wszystkie kupowane jako nowe, zapraszam do kontaktu, to się jakoś umówimy- mogę przesłać zdjęcia. Mój mail: grazusiak@wp.pl. Jestem z Gdyni Chyloni.

Zapraszam na strone taniaodziez.com.pl w ofercie posiadamy body 3 paki w rozmiarach 0-3m, 3-6m 6-9m, 9-12m oraz 12-18m chłopiec oraz dziewczynka na długi rękaw cena 67zł/kg polecam body nowe 1 szt wychodzi ok 7zł

posiadam również ciuszki unisex

https://picasaweb.google.com/114519265873435502206/03?authkey=Gv1sRgCLH4r4SngNTeOA#

Mam b.ładne, w idealnym stanie ubranka od 56-86cm dla dziewczynki, jeśli będziesz zainteresowana proszę o kontakt, Gdynia, mój mail: matyldawoj@interia.pl