Bombay Ekspress

Temat dostępny też na forum: Bombay Ekspress
Bombay Ekspress - impreza taneczna, która porwie Was w rytmie bollywoodzkiej muzyki prosto do Bombaju, ponownie w Trójmieście. Znakomita zabawa przy przebojach z indyjskich filmów, konkurs dla spostrzegawczych związany z bollywoodem, pokaz tańca - to główne punkty programu.Mile widziane stroje stroje nawiązujące do klimatów bollywood.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

:-)

Super :-) Mam tylko nadzieję, że w końcu organizatorzy zrezygnują z konkursów, które rozbijają imprezę :-( Liczę też na więcej bardziej znanej muzyki filmowej :-) Pozdrawiam Monika :-)

Wg mnie konkursy są ok. Dodają imoprezie różnorodności. Byleby to miało wszystko ręce i nogi, a nie bylo bylej ak przeprowadzone, jak ostatnim razem.
Co do muzyki - dołączam się do Moniki - więcej znanych kawałków prosimy:)
Pozdrowienia:)
PS. Ja bym chętnie na takiej imprezie widziała możliwośc skosztowania samosów, damodarków albo innych pyszności hunduskiej kuchni

Inne tematy z forum

XXV Wielki Festyn Oruński (3 odpowiedzi)

Już w najbliższą niedzielę 01.06 zapraszamy do Parku Oruńskiego na Festyn Rodzinny! Będzie Wiele...

Pracownia Zająca w Jagatowie (3 odpowiedzi)

Serdecznie zapraszamy do udziału w Pracowni Zająca w Jagatowie - wiosennym projekcie organizatora...

Sanah na stadionie (3 odpowiedzi)

sanahmusic oficjalnie ogłasza sprzedaż biletów na kolejne stadiony w 2026 roku!sanah: koncerty na...