Brahms: The Boy II

Temat dostępny też na forum: Brahms: The Boy II
Opinie do filmu: Brahms: The Boy II.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byłem, widziałem

Jak na horror dzisiejszych czasów to nawet daje radę

zarąbiste

zarąbisty horror polecam

Przeciętny

Pierwsza część zdecydowanie lepsza, było w niej dużo więcej tajemniczości. Ta wersja opiera się tylko na strachu przed lalką, dla fanów wszystkich horrorów polecam, dla osób którzy od święta chodzą do kina polecam wybrać inny film
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zaskoczenie.

Nastawiałem się na totalny gniot. Miło się zaskoczyłem, bo film nawet potrafi przestraszyć. Dobry dreszczowiec na wieczór. Niestety końcówka zawodzi, ale na szczęście cały film nieźle trzyma w napięciu.

No i dlaczego?

Z kumplem odwiedziliśmy ohkino z chęcią wybrania się na jakiś horror, Pani z obsługi powiedziała, że zdecydowanie poleca ten film bardziej od wyspy fantazji. Nic dziwnego, oglądałem ten drugi i mordercze Dźiny nie są na moje nerwy, no ale przechodząc do meritum. Pierwsza część miała jakiś sens. Lalka, która była nawet creepy i ziomek żyjący sobie w ścianach, no całkiem spoko. W tej uznali, że nawiedzona lalka będzie wybornym pomysłem, otóż nie. Ktoś tu bardzo chciał być Annabelle, a bardzo nie wyszło. Z drugiej strony patrząc na to co zrobili z kolejnymi (a zwłaszcza ostatnią) częściami Naznaczonego to tu wyszło to nawet zgrabnie.

Inne tematy z forum

Materialiści (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Materialiści . Przeczytaj o filmie.

Carlo Acutis. Plan na życie (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Carlo Acutis. Plan na życie . Przeczytaj o filmie.

Follemente. W tym szaleństwie jest metoda (6 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Follemente. W tym szaleństwie jest metoda . Przeczytaj o filmie.