COMA.RE-START. Gra o Wszystko

Temat dostępny też na forum: COMA.RE-START. Gra o Wszystko
Po wyprzedanym w 10 godzin koncercie RE-START w rodzinnej Łodzi, legenda polskiego rocka rusza w trasę z niezwykłym widowiskiem multimedialnym, które prezentuje w ujęciu muzycznym i wizualnym najważniejsze utwory i momenty z historii zespołu. COMA cztery razy zagra o Wszystko, tworząc wyjątkową grę z własną historią! Zapraszamy 17 października 2025r. na koncert w Ergo Arenie.To będą kolejnej ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Panowie grają na nostalgii, a jakość wykonania już niestety nie ta sama. Zakładam, że mimo wszystko znajdzie się dużo osób chętnych pójść posłuchać. Mnie osobiście cena negatywnie zaskoczyła.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7

Nie zgodzę się, widziałem ich na tegorocznym Jarocinie: pełen ogień i niesamowite widowisko, dla mnie najlepszy koncert.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Byłem w Łodzi na pierwszym koncercie z serii Restart i planuję iść jeszcze raz w Gdańsku.To było wydarzenie jakich w Polsce mało, 3h ciężkiego grania, a zespół gra nawet lepiej niż kiedyś, a że cena wysoka, no cóż wszystko jest teraz drogie, więc nie ma co marudzić. Wiadomo, że na dużych obiektach stadionach akustyka pozostawia wiele do życzenia ale kto był ten wie, że warto.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Popieram przedmówcę, też byłam w Łodzi. Panowie graja na nostalgii? Nie przeżyłeś, nie wypowiadaj się, bo robisz to źle.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

taak taak

Byłeś na koncercie w Łodzi bo pewnie to Ty Roguc...:D
Spoko, wiadomo, trzeba dbać o dobry PR. Powodzenia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Coma to nigdy nie była moja bajka - słucham, a i owszem, ciężkiego i cięższego brzmienia, ale wymyślać na bilety w cenie 250 zł? Przecież idziesz tam na prawie trzy godziny, to naprawdę nie jest obecnie dużo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Coma teraz a Coma kiedys

To już nie to samo. Niestety. Odnosze wrazenie, ze Roguckiemu po prostu juz sie nie chce...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

moim zdaniem jest zupełnie przeciwnie i trudno nazwać ten stan rzeczy, że Rogucowi po prostu już się nie chce... skoro na koncercie Comy z cyklu ReStart drze japę jak za najlepszych lat przez bite 3h. Do tego robi światło i mrock z Nosowską, gra solowe koncerty z Normalnymi Ludźmi i jeszcze kręci serial... faktycznie leniuszek :-)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mi tez sie nie chce tak jak 15lat temu. Normalne
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Baltic Sound Maciej Łyszkiewicz (5 odpowiedzi)

Zapraszamy serdecznie na koncert i premierę albumu gdyńskiego muzyka, Macieja Łyszkiewicza....

Przejedź się Ferrari, Lamborghini, McLaren, GTR, Challenger, BMW - Gdynia (11 odpowiedzi)

Cześć, Witaj! Gdynia to kolejne miasto na naszej drodze! To niesamowite że odwiedziliśmy już...

Dawid Podsiadło 2026 (15 odpowiedzi)

Dawid Podsiadło ogłosił wyjątkową trasę koncertową - Obrotowy Tour 2026, podczas której odwiedzi...