DHL Express

Firmy kurierskie

Kowale, Starowiejska 35

Beznadzieja (4) Dostawa paczki polega na przyklejeniu awizo na drzwiach od klatki schodowej... stefan NAGORSZA FIRMA NA ŚWIECIE!!! (2) TOTALNA PORAŻKA!!! NIGDY NIE SKORZYSTAM Z OBSŁUGI TEJ FIRMY!!! SKANDAL!!!... Poszkodowany odbiorca masakra (2) Paczka ponad tydzień docierała do mnie bo kurier pracuje do 14. W końcu... wolos12
najgorsza firma kurierska na rynku (2) nieterminowość, brak awiza, brak elastyczności jeśli chodzi o godzinę... anty_DHL przestrzegam przed korzystaniem z DHL ! (2) Witam.Dość często korzystam z usług firm kurierskich.Lecz dopiero pierwszy... Maciej ... (3) Jakoś kurierzy z UPS czy DPD potrafią korzystać z telefonu komórkowego.... Michał jadz - opinia (3) Nie zgadzam sie z tymi opiniami. Obsługa super. bardzo miły pracownik,... jadz chamstwo i lenistwo kuriera (3) Kuriek DHL o numerze tel komor. 512 323 390 z Gdańska robi łaskę, że wogóle... jupi To klienci.... (1) W DHL obowiązują procedury. W liście przewozowym są okienka do zaznaczania i... romanas1 odradzam odbiór osobisty (1) Kilka razy korzystałam z firmy DHL. Gdy przesyłka była dostarczana przez... witoldyna tak trzymać (2) Jestem zadowolona i polecam. Termin realizacji przesyłki mimo zasp, mrozu i... doll Brak odpowiedzi na skargę (2) " Proszę o wyjaśnienie powodów niedostarczenia przesyłki w dniu 12 stycznia .... Krzysztof Gorczyński cos starsznego (2) po raz 3 z rzedu moj kontrahent wysyla mi paczke za posrednictwem tego... Michał O.K. (1) może miałem szczęście, ale przesyłka doszła szybko i bezproblemowo. Andrzej Zawadzki TRAGEDIA (1) nawet mi sie nie chce opisywac.......odradzam, tragedia, a ja jestem w... bishop Kłamcy!!! (1) wtorek, styczeń 25, 2011 Próba doręczenia do odbiorcy - zamknięte GDANSK... JA Nieprawdziwe informacje. (1) Dzwonie na infolinie by dowiedzieć się kiedy będzie kurier, dowiaduję się, że... Zenek To jest horror (1) Kurier zadzwonił że będzie zaraz z przesyłką (godz. 12.30) . Powiedziałem że... Krzysztof Gorvzyński poziom usłgi poniżej punktacji ( DEPRESJA) (1) Witam Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu pracowników DHL. Dziś po rozmowie... Mały Dziadostwo, łgarstwo (1) Przesyłka nadana 30.12 w Warszawie nie dotarła do 3.01 do Gdańska. Kurier... Sławomir Dobrowolski