DOBRA myjnia, znacie?

Czy ktoś zna doba ręczną myjnię? Taką która przywraca czystość fabryczną w aucie?
Generalnie korzystałem z myjni w centrach handlowych (Matarnia, ALfa, Witawa -ci to juz straszna porażka) i zawsze auto wyjeżdża niedomyte i niewysprzątane. Szukam takiej myjni ktora się przyłoży do pracy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: DOBRA myjnia, znacie?

Wiem o czym mowisz. Dlatego swoje auto myje sam osobiscie. Co przy okazji sprawia mi duza przyjemnosc a potem satysfakcje :) A tak naprawde zalezy czego oczekujesz od Panów na myjni. Jesli myjesz auto w podstawowym zakresie 20-30zl to po czesci przeklada sie to na efekty koncowe. Kolo hali olivi jest zaklad S-plus kosmetyka detailingowa aut. Ale tam kasuja duze pieniadze za swoje uslugi...

W lecie to z synem niezła zabawa.W zimie to łapki trochę grabieją na mrozie.
Nawet nie chodzi mi o kasę tylko o jakość usługi. Tak żebym po myciu nie czuł się okradziony.

Jak jest lato to dopieszczam auto samodzielnie na działeczce błysk, w środku i na zewnątrz. Jednak przez ostatnie miesiące było to niemożliwe z powodu pogody wiadomo, czasem korzystałam z myjni bezdotykowej samoobsługowej, ale efekty mnie totalnie nie zadowalały, ostatnio odwiedzam myjnię automatyczna przy stacji statoil na ul.morskiej w gdyni i jest spoko jak dla mnie, za 30 zł autko dobrze wygląda. Ale i tak czekam na cieplejsze dni, coby się samemu zabrać za generalne czyszczenie:)

Polecam myjnię na Unruga 73 w Gdyni. Mimo, że jest niedrogo to jakość jest naprawdę dobra. No i możesz się umówić na dogodną godzinę telefonicznie.

Zawsze jadę do https://forum.trojmiasto.pl/DOBRA-myjnia-znacie-t221324,1,60.html?act=post_form&t=221324&pp=2096943#fs polecam małe koszty.

Polecam myjnie na Fikakowie pod Bomi świtenie myją a do tego mają bardzo dobrą chemię do mycia. Współpracują z CAR-SPA to chyba dobrze świadczy o nich.

Polecam myjnie w pruszczu gdanski spa garage ul.Nowowiejskiego 6 bardzo dobrze myje i sprząta srodek auta pełen professionalism

gdansk ul.narwick 2 to chyba nowy port albo zielony trojkat od 2 lat myje tam auto i nigdy mnie nie zawiedli polecam

Polecam na Lelewela w Gdyni.

Inne tematy z forum

Jaka firma na najem długoterminowy samochodu? (17 odpowiedzi)

Jaką wypożyczalnię polecicie na wynajem długoterminowy samochodu? Dodam, ze potrzebuję kilku aut...

Solidna wypożyczalnia samochodów (14 odpowiedzi)

Jesteśmy wypożyczalnią samochodów. Charakteryzujemy się profesjonalizmem, oraz elastycznością....

Gdzie sklep motoryzacyjny w Gdańsku? (22 odpowiedzi)

Z uwagi, że nie mieszkam w Gdańsku zbyt długo to chcę zapytać gdzie mogę zapotatrzyć się w częsci...