Dialogi

Temat dostępny też na forum: Dialogi
' jeśli chcesz nadziei,nie patrz na mnie, Bóg dal mi czas lecz zabrał zegary 'Bohaterami naszego są zakochani ludzie, a w szczególnościwyłuszczony jest proces porozumienia między nimi. Temat trudny, niekiedybolesny czasem śmieszny. Boimy sie przecież, wstydzimy, szalejemy,śpiewamy pod prysznicem, żeby w określonym momencie odgonić czymś pięknymuczucie przytłaczającej pustki . Ogarnia nas ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

dialogi:))

świetny spektakl inny niz te które widziałem. Ludzie wychodzili wzruszeni . Fajne laski , śuper się ruszały . szczególnie jedna wysoka

wybrzezak?

czy oni sa z wybrzezaka ? fajnie ze studenci z tylu wydziałów się zrzeszyli i zrobili coś fajnego .

dobra rozrywka . muza nie sciagnieta z internetu . tak 3mać . fajni faceci ...mniam zwłaszcza jeden czarny z bródką :P

:)

wybiore się jeszcze raz mojej lasce sie podobalo az popuscila

Taniec

Ciesze się , że coś robia z tańcem . Sama tańczę i brakowało mi w trójmiescie stosownej inicjatywy. Pozro!

Inne tematy z forum

Marcowa edycja 28. Festiwalu Jazz Jantar (3 odpowiedzi)

W 2025 roku formuła Festiwalu Jazz Jantar zostanie odświeżona zamiast kilku krótkich bloków...

Strefa Trojmiasto.pl na Juwenaliach (4 odpowiedzi)

Zapraszamy Was tym razem zarówno 16, jak i 17 maja na Plac Zebrań Ludowych, gdzie w ramach...

Happysad - Inaczej 2025 (4 odpowiedzi)

Po 23 latach aktywnego grania, tysiącach koncertów i setkach tysięcy przejechanych kilometrów...