Dobry ginekolog na NFZ Gdynia

Temat dostępny też na forum: Zdrowie
Witajcie, wiem, że już takie tematy były, ale najwcześniej sprzed 2 lat, a jednak interesowałyby mnie świeże opinie.
Czy macie jakiegoś dobrego ginekologa do polecenia na NFZ? Dobrego też dla starających się o ciążę. Najlepiej w okolicach Gdyni Dąbrowy.

Byłam raz u dr Grzybowskiej i dr Chrostowskiego na Dąbrowie, miałam zamiar chodzić do dr Grzybowskiej, ale w internecie przeczytałam niezbyt dobre opinie na temat obu lekarzy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dobry ginekolog na NFZ Gdynia

Grzybowska bardzo dobry lekarz prowadziła moje 2 ciążę. W tym druga zagrożona za każdym razem porządnie zbadala wysyłała do specjalistów, przez co mam zdrowego synka. Ja polecam w 1000% tylko duże kolejki niestety do niej....ale to raczej świadczy o tym że jest dobrym lekarzem

Chrostowskiego nie polecam. W ciąży daje minimum skierowań na badania i wykonuje tylko 3 usg przez całą ciążę...
O wszystko się trzeba pytać i prosić. To dyrektor przychodni więc służbista ;)

Polecam natomiast dr Grążawskiego. Ta sama przychodnia na Sojowej.

Dziękuję za odpowiedzi. Aga, pocieszyłaś mnie z tą dr Grzybowską.. Jestem w 32 dc po dwóch pozytywnych testach ciążowych i idę do niej jutro, więc też zobaczę co i jak. A z kolejkami faktycznie.. trzeba się normalnie na zaś zapisywać, żeby się tam dostać :/ Na szczęście właśnie tak zrobiłam ostatnio i akurat wyszło przed wizytą 3 dni, że chyba ciąża :)

Nie martw się, dla kobiet w ciąży zawsze mają terminy :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dokładnie kobiety w ciąży zawsze przyjmą, mnie w ciąży wtedy z synkiem przyjęła zaraz po szpitalu( był to 6 tydzień ciąży) najlepsze było to że w Redłowie po tygodniu leżenia nadal wg nich był to 5 tydzień i nie słyszeli bicia serduszka, poszłam do Grzybowskiej przyjęła bez problemu i okazało się że w Szpitalu beznadziejny sprzęt mieli.

Inne tematy z forum

Patologia (12 odpowiedzi)

Dzień dobry Drodzy Państwo, mieszkamy na Dąbrowie od niedawna, jednak już teraz widzimy, że jest...

Nowa Dąbrowa (11 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację nowo powstającego osiedla przyszli mieszkańcy Nowej Dąbrowy będą mogli...

Zakup mieszkania na Rdestowej "Leśny zakątek" (4 odpowiedzi)

Dzień dobry Planuje kupić mieszkanie na ul. Rdestowej osiedle leśny zakątek, proszę o jakieś...