Dobry salon kosmetyczny

Temat dostępny też na forum: Moda i uroda
Czy słyszała któraś z Was jakąś opinię nt. Salonu Kosmetycznego Vanilla na Dąbrowie? Szukam czegos blisko domu, ale nie wiem czy warto tam pójść?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Dobry salon kosmetyczny

Ja jestem ich klientką i bardzo sobie chwale . Ceny przystępne, dobra i miła obsługa no i jakość zabiegów tez na odpowiednim poziomie .POLECAM!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja polecam salon "Marzena" na Dąbrowie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jestem zadowolona z zabiegow na twarz,pedicure,akryl,rzesy p
rzedluzaja szybko i ladnie po przystepnej cenie.Polecam!!!!!!

Warto,warto ;))) ja chodze do Vanilla i jestem zadowolona!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja regularnie korzystam z usług Beauty Medica w Gdyni przy ul Wincentego pola. Trafiłam tam po ciąży, skóra na moim brzuchu była pomarszczona i rozciągnięta. Po zabiegach w Beauty medical jestem bardzo zadowolona, chodziłam głownie na zabiegi przy użyciu maszyn. polecam

rewelacyjny salon jest na dabrowie le pink sie nazywa. Panie są przemiłe a zabiegi wykonywane na bardzo wysokim poziomie i ceny nawet fajne :) polecam wam dziewczyny :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Patologia (12 odpowiedzi)

Dzień dobry Drodzy Państwo, mieszkamy na Dąbrowie od niedawna, jednak już teraz widzimy, że jest...

Zakup mieszkania na Rdestowej "Leśny zakątek" (4 odpowiedzi)

Dzień dobry Planuje kupić mieszkanie na ul. Rdestowej osiedle leśny zakątek, proszę o jakieś...

Nowa Dąbrowa (11 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację nowo powstającego osiedla przyszli mieszkańcy Nowej Dąbrowy będą mogli...