Dobry weterynarz-ortopeda z Trójmiasta?

Temat dostępny też na forum: Inne
Poszukuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dobry weterynarz-ortopeda z Trójmiasta?

Tomasz Brzeski z Gdyni, przyjmuje w klinice na Kieleckiej 22
http://www.trojmiasto.pl/Gdynska-Klinika-Weterynaryjna-o10373.html

Był trzecim z kolei weterynarzem u którego byliśmy z naszą suczką i dopiero on postawił właściwą diagnozę... Poprzedni chciał jej nawet zrobić operację jak była w wieku kilkunastu tygodni (na dysplazję, której jak się okazało wcale nie ma...).

Polecam z czystym sumieniem, nasza suczka ma "zepsute" kolana i tylko on ją porządnie zbadał i nie powiedział od razu, że to dysplazja bo duży pies... Mamy berneńczyka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

O, dzięki. My byliśmy z naszą już u 5 weterynarzy. Kuleje na tylną łapę też. Nikt nie postawił diagnozy tylko strzelają w nią różnymi lekami- a to na serce a to przeciwzapalne, po których pies rzyga dalej niż widzi. Potrzeba mi było namiarów na ortopeda. Dzięki wielkie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

bandura i jego lekarze na chyloni - od karuskiej odbijasz jadac w strone pustek na prawo miedzy blokami do domku jednorodzinnego - ma dobry sprzęt, a sam w sobie człowiek świetny i ma dobre podejście do kazdego - z usmiechem ;)

kilka dni temu poskładał mojej suczce łapkę - złamanie z przemieszczeniem.

wieczorami ma operacje od 19 do 21.30 chyba, wiec wtedy odradzam, bo się czeka .. ;)

a co najważniejsze - działa 24h !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tylko nie ten pan, doprowadził do amputacji łapy mojej kotki po 5-ciu nieudanych operacjach.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

dotyczy Pana Tomasza Brzeskiego
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja polecam Panią Sabinę Żarnowską z Potokowej 12a. To jest od razu jak się skręca na Niedźwiednik ze Słowackiego, po prawej stronie w domkach jednorodzinnych, wjazd z głównej ulicy. Leczymy tam psiaka od kilku lat, także nasze 3 koty i teraz jeszcze następne dwa kociątka. Pani przyjmuje 24h, jest pod telefonem także w święta, niestety mieliśmy kiedyś możliwość się o tym przekonać, gdy trzeba było szyć łapę psu bo się wykrwawiał. Kurde z tymi kotami to czuję się czasem nieswojo, a mieliśmy 9 sztuk.. Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Jak możesz zacząć reklamować swoją firmę? Jakieś pomysły? (19 odpowiedzi)

Jak możesz zacząć reklamować swoją firmę? Jakieś pomysły?

Gdzie są domy publiczne, gdzie klientkami są kobiety? (25 odpowiedzi)

Witam, szukamy z koleżankami burdeli w Trójmiescie, w których płaci się za panów. Słyszałam o...

Adwokat - rozwod (20 odpowiedzi)

Witam Szukam dobrego adwokata ktory poprowadzi moj rozwod, bardzo prosze o informacje