Zadowoleni klienci z Orunii :) (1) Rewelacja - zarówno projekt jak i wykonanie. W sposób rzetelny i... Madzia i Sebek Mirosław Głuchowski - Dyrektor Oddziału (1) Dotyczy : Odpowiedzi na złą opinię Nagłówek : "Nie polecam tej firmy"... Mirosław Głuchowski SUPER FIRMA (1) W październiku 2008 roku zakupiliśmy do naszego nowego mieszkania kuchnie.... Monika i Adam
Mateusz - opinia (1) Witam, Monik dzieki za wiadomość..ja przymierzam sie do kupna mieszkania na... Mateusz niemiły koleś na glazurze (1) Byłam dziś w castoramie dokupić glazure do kuchni i poczułam sie trochę... AS pelna satysfakcja (1) nie zgazam sie z wypowiedzia poprzednikowZakupilam fantastyczny apartament w... dd Pełen profesjonalizm (1) Poza małym poślizgiem w terminie,wszystko w jak najlepszym porządku. Panowie... BHP Apis Wreszcie polski produkt za przystepna cenę z zachowaniem wysokiej jakości (1) Warto wierzyć w polskie produkty i ta firma jest tego najlepszym przykładem.... Wojtek Montaż uchwytu tv (1) Profesjonaliści. Montaż przebiegł bardzo sprawnie. Wywiercenie otworów w... Alina i Tomek solidna firma (1) Kapitalna ekipa, szybko, sprawnie i bez żadnych komplikacji, polecam firmę... arkadiusz MYSLIWSKIE 3 (2) fachowo wykonane . . . KANEBO Polecam (1) Fachowiec z prawdziwego zdarzenia :) Szybki dojazd i blyskawiczna naprawa .... Magda ładnie, sprawnie i tanio (1) bardzo miła obsługa, polecam szymon szybko i solidnie (1) Wysoka jakość usług, fachowość w pozytywnym tego słowa znaczeniu, Pan zna się... Violetta Cherchowska Profesjonalnie (1) szybko, sprawnie i sympatycznie. POLECAM l. Karczemki... (1) Ach mieszka się tu naprawdę fajnie,tylko szkoda że do szkoły trzeba dojeżdzać;( ???? Robert - opinia (1) Długo czekałem na meble, to moze nie ich wina. Brakowało i wciąż brakuje... Robert Naprawdę warto! (1) Skorzystałem z usług MD Decor i jestem w pełni zadowolony z rezultatu. Do... Aleksander Meble Pokojowe (1) Podobno nie ma możliwości aby coś było tanie, dobre i wzorcowe. Ta firma... Wolne Miasto Gdańsk mila obsloga zenska (1) bardzo mila obsloga pani Magdaleny ..........bardzo sympatyczna kobieta i... jacek