Urszula Pawłowska (1) Potwierdzam opinię mojego przedmówcy. Otrzymałam zamówiona kuchnię w... Urszula Pawłowska Zadowolona klientka (1) Witam, mimo nieterminowego ukończenia pracy wykończyli moje mieszkanie na... Joanna Gdańsk Przegryziona rura (1) Fachowiec wymienił nam rurę kanalizacyjną z białej harmonijkowej, która była... Nadwodna Justyna
Nie polecam tej firmy (1) Firma HTH od lipca montuje nam kuchnie i niestety nie może skończyć.... Dariusz Solidna robota (1) Firma miała za zadanie odnowić deskę barlinecką (17m kw):cyklinowanie i... Paweł Szeszko Nie polecam - konkurencja jest bardziej pomocna i efektywna (2) Niekompetencja i brak profesjonalizmu - to wszystko co mogę powiedzieć na... Niezadowolony Aga - opinia (1) Miałam już do czynienia z kilkoma firmami remontowymi i ta firma wypada na... Aga NIE polecam (1) Facet - o czym było głośno swego czasu - podniósł mi cenę za ZAPŁACONE... LPK osobiście bardzo polecam (1) Piszę opinię o firmie Pana Krzysztofa bo uważam że zasługują na to. Wszystko... Adam.M Moja dzielnica. (1) Mieszkam tutaj od ponad 5 lat. Przed wprowadzeniem się na Przymorze byłam... Koliberek1990 polecam (1) Miły młody pan z doświadczeniem dobry fachowiec polecam Bożena Duda Skandaliczny brak profesjonalizmu i całkowite lekceważenie klienta! (1) 3 tygodnie temu zamówiliśmy w tym sklepie kafelki. Początkowo poinformowano... ABC pozytywnie (1) szybko sprawnie i ogólnie pozytywnie. przemiły pan przyjmujący zamówienia. apollo polecam (1) Usługa wykonana zgodnie z oczekiwaniami polecam Andrzej fachowosc (1) Bardzo jestem zadowolony z okien i fachowego wstawienia okna.Co firma to... mastercook Bardzo dobra (1) Firma wzorowa pod wzgledem jakosci, terminów i cen. Piotr Sosnowski WARTO POLECIĆ (1) Firma Klucz wykonała prace wykończeniowe całego naszego mieszkania... Beata Mieszkam tu prawie od urodznia i nie zamierzam się przeprowadzać :-) (1) Plusy: - Malownicze położenie wśród lasu. - Bloki po ociepleniu prezentują... B Profesjonalni i sympatyczni (2) Jedyna agencja z którą miałem do czynienia, w ciągu ostatnich 2 lat, która... Marek Generalnie. (1) Generalnie jestem zadowolony. Obsługa bardzo mila. Kontakt i informacje o... da-kar