Naprawa drzwi? (1) Masakra Nie polecam nikomu kto ceni sobie normalna obsluge czyli w sumie... zwykly klient Kupno domu (2) Witam, POLECAM ! Jest różnica w obsłudze jak pośrednik /?/ a może raczej... Artur Bach ZAKUP LOKALU (1) Te biuro zostało mi polecone przez znajomego.Nie zawiodłam się.Konkretne... Aleksandra Kulig
NAPRAWDĘ BARDZO SOLIDNA FIRMA!!! "SZWAJCARZY"-RZEC BY MOŻNA! (2) POLECIŁ MI TĄ FIRMĘ KOLEGA Z PRACY: "MÓWI SŁUCHAJ NAPRAWDĘ ZROBILI MI MONTAŻ... ZADOWOLONY KLIENT Z GDAŃSKA Polecam wszystkim !! (1) Profesjonalna obsłoga Jestem zadowolony z firmy air-went bo wykonują kawał... Krzysztof Kamiński Tczew Tragedia (1) nie polecam teg salonu obsługa srednio czas oczekiwania bardzo długi a jak... Ewa Mało kompetentni i nie słowni... (1) "Specjalista do spraw sprzedaży", który obiecywał mi wszystko co sobie... ZAWIEDZIONY KLIENT Polecam (1) Bardzo profesjonalne doractwo techniczne i przystepne ceny Marek-bud Szybko i sprawanie (1) Szybki kontakt i czas realizacji - polecam Mariusz Fajny sklep (1) Sklep polecili mi znajomi, a ja będę polecać innym. Duży wybór i b. miła... Anka Marcin Mikulski - opinia (1) duża profesjonalna firma wyspecjalizowana w pokryciach dachowych, miłe i... Marcin Mikulski solidna obsługa (1) polecam ze względu na szybkość obsługi i porządne doradztwo. ceny podobne jak... klim Super ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! (1) Polecam. Sprawnie. Szybko. Profesjonalnie ! ! ! ! ES Bez zarzutu (1) Przyjazne i profesjonalne podejście do klienta.Monitowanie transakcji od... Agnieszka M.Wisniewska - opinia (1) Ogólne wrażenie dobre , polecam jesli chodzi o szczególy,detale prac przy... M.Wisniewska Odradzam (1) Po dwóch latach walki, stresu, nieprzespanych nocy udało się doprowadzić... Chojniak T R A G E D I A (1) Przed dwoma laty zakupilem mieszkanie w kamienicy "zarzadzanej" przez... zwykły człowiek Rekomendacja (1) Firma Usługowa Robert Czyż wpełni zasługuje na naszą rekomendację Każdemu... Eltech Rewelacja! (1) Firma godna polecenia. Przystępne ceny i produkty, które nie wszędzie są... Lena Polecam (1) Zamówiliśmy 4 par drzwi w tej firmie, co prawda trzeba było na nie czekać 4... Sylwia