Domek Akademii Zdrowego Rozwoju

Temat dostępny też na forum: Domek Akademii Zdrowego Rozwoju
Wyjątkowa akcja edukacyjna - Akademia Zdrowego Rozwoju, ponownie zaprasza rodziców z całej Polski, aby spojrzeli na świat oczami dziecka. Tym razemw kontekście cyklu dobowego: wieczornej kąpieli, regenerującego snu oraz aktywnego dnia. W lepszym zrozumieniu świata maluszków pomogą eksperci Instytutu Pampers. Akademia Zdrowego Rozwoju startuje 24 sierpnia 2007 roku w Warszawie, aby przez ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a godziny?

wszystko fajnie,ale nigdzie nie podajecie godzin otwarcia.amatorszczyzna autora

eeeeeeeeeeee?

gdzie jest ten park przy stawku?

sorka.....

do jasne ciasnej, gdzie to jest????????????

SKANDAL !!!

Na stronie pampersa podaja,ze na skwerku.Bylem,zjezdzilem,pol dnia zmarnowane.Tu podaja,ze w parku przy stawku.Rownie dobrze mogli napisac:po drugiej stronie torów.Słyszałem,ze warto to zobaczyc i nie popuszcze.Zmarnowalem pol dnia to i reszte soboty poswiece.Poszukalem:chodzi o park przy zlocie Plk.Dabka i Kwiatka.A portalowi trojmiasto dziekujemy za wyczerpujace informacje:miejsce i godzina(a raczej jej brak).WSTYD !!!

Pomórzcie

Proszę nakierujcie mnie, gdzie dokładnie jest ta Akademia Zdrowego Rozwoju.Jestem przejazdem i chciałabym skorzystać, a tu miejsce się nie zgadza.

otwarte jest jutro i w poniedziałek od godziny 11-18.Przeczytałam w gazecie

i w Gdańsku 23 -24.09 na placu Jana Pawła II

Inne tematy z forum

The Magic of Disco Festival (3 odpowiedzi)

Już 19 lipca, w Operze Leśnej, w Sopocie odbędzie się pierwsza edycja festiwalu: "The Magic of...

Twoje 90's Show (44 odpowiedzi)

Największa impreza lat 90. przyjeżdża do Gdańska! Przygotuj się na 10 legend na żywo! Laserowe i...

Mecz Legend (39 odpowiedzi)

Niezapomniany Dzień Pełen Emocji i Wrażeń. Polska Polsat Plus Arena w Gdańsku stanie się ARENĄ...