Feromony i ich działanie na kobiety

Co sądzicie na temat wpływu feromonów na kobiety ? Czy rzeczywiście mogą sprawić,ze ktoś będzie do Was czuł o wiele wieksze przyciąganie? Kiedyś miałem jedne ale była to jakaś tania buteleczka z allegro.Średnio działały .Teraz chciałbym sobie kupić jakieś droższe,nawet większym kosztem. Jakie konkretnie możecie mi polecić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nic dziwnego. Coś co jest tanie tak naprawdę nie zawiera aktywnych składników, które wszystkie feromony powinny zawierac. Nic dziwnego,że nie widziałeś żadnych efektów. Jeśli miałbym Ci coś doradzić to byłyby to feromony Pheromone essence. Obecnie jedne z najbardziej skutecznych feromonów jakie możesz sobie sprawić i jakie są dostepne na rynku. Moze nie są takie tanie bo jedna buteleczka to koszt prawie 100 zł ale za to zawieraja prawdziwe aktywne składniki takie jak androstenon czy androsterol.

Gdzie konkretnie kupowałeś? Czy znajdę je w stacjonarnych sklepach ? Albo drogeriach? Czy kupowałeś gdzies przez internet? Mój target to kobiety w wieku 25 do 30 lat. NO i przydałoby się w pracy jeszcze. Pracuję w biurze obsługi klienta tak wiec jak sam możesz sobie wyobrazić mam kontakt z dużą liczbą osób. Jakby można było sprawić aby się patrzyli na mnie lepszym okiem to byłoby świetnie

Nie wiem czy znajdziesz w sklepach stacjonarnych . Sam zamawiałem przez internet. Może się wydawac,że buteleczka jest niewielka ale tak naprawdę to starcza na naprawdę długi czas.

Co do biznesu to nie wiem czy wiesz ale feromony sa bardzo często używane jako jedna z metod manipulacji ludźmi

Chcesz, żeby kobieta się Tobą zainteresowała? Nie omijaj prysznica codziennie szerokim łukiem, tylko z niego skorzystaj, odwiedź drogerię w poszukiwaniu nizenanych dotąd kosmetyków - kremu do twarzy, żelu do mycia twarzy, dezodorantu, codziennie czyste ciuchy (gacie i skarpety zwłaszcza), ewentualnie dla efektu jakiś fajny perfum. Tyle. Złota rada. Feromony w sumie są ok ale jedynie jako dodatek. Jeśli nie ogarniesz powyższych rzeczy nie masz co liczyć na powodzenie.

Są tabletki dla mężczyzn które powodują wydzielanie poprzez stymulacje testosteronu męskich feromonów nazywają się Prosent 600. Odkąd zacząłem stosować po około tygodniu babki w pracy jakby inaczej reagują na mnie bardziej zalotnie. Ma ktoś jeszcze do czynienia z tym specyfikiem ?

Inne tematy z forum

Łuszczyca - czy ktoś zna sposób na wyleczenie ? (44 odpowiedzi)

jak w tytule Łuszczyca - czy ktoś zna sposób na wyleczenie ? stosowałam już chyba wszystko...

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (35 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

Jaką macie opinię na temat feromonów? (6 odpowiedzi)

Postanowiłem założyć temat ponieważ jestem ciekaw Waszej opinii na temat feromonów. Czy takie...