Feromony w pracy

Chciałabym wypróbować feromonów na ludziach z pracy pod wpływem pewnej publikacji o zachowaniach w pracy. Było tam napisane, ze ponoć feromoy mogą znacznie bardziej wpływac na atmosferę. Pytanie jednak czy ktoś z Was testował i jak się to ma do rzeczywistości. I jakie wybrać?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sam od pewnego czasu testuję Pheromone essence. Ogolnie jest to dla mnie nowość tak wiec nie mam tutaj wielkiego porównania z innymi feromonami ale czuję różnicę.Na pewno widzę wzrost zaufania od innych ludzi.

Będziesz zadowolony bo pheromone essence to akurat jedne z najmocniejszych feromonów na rynku. W pracy jak najbardziej. Ogolnie najlepiej jest prowadzić testy feromonów w otoczeniu osób, które nie są Ci bliskie i które Cię nie znają bo testowanie feromonów na znajomych większego sensu nie ma. Liczy sie tutaj pierwsze wrażenie a feromony sprawiają ze zrobisz lepsze pierwsze wrazenie na innych.

Pewnie nie, ale na pewno będzie Cie uważniej słuchała a mężczyźni w robocie będą mieli do Ciebie większy szacunek.To nie jest tak, ze nagle feromony rozwiązą Twoje wszystkie problemy i od razu ludzie będą u Twoich stóp jest to jedynie wspomagacz ;)

One są bezzapachowe? Jak się je dawkuje?

Tak, są totalnie bezzapachowe, ogólnie nie trzeba ich dawkować dużo bo wystarczy jedynie kropla czy dwie w ciepłe miejsca ciała. Nie potrzeba więcej. Na pewno nie powinno się przedadzić. Jak dla mnie jest to duży plus pheromone essence - możęsz je przecież przykryć swoim ulubionym zapachem.

Ja jakiś czas temu postanowiłam przetestować feromony ( już od dłuższego czasu chodziło mi po głowie aby zobaczyc czy to działa czy nie tak więc postanowiłam wreszcie wypróbować). i jestem zachwycona jak działają W moim małżeństwie działo się średnie. Mąż zaczął się oddalać ale teraz widzę, że namiętność powróciła Myślę, że nie można tego tłumaczyć jedynie efektem placebo. No i dochodzi tutaj jeszcze poprawa kontaktow w pracy. Zarówno ze strony męskiej jak i damskiej. Znacznie lepsze nastawienie osob. A testowałam Love Desire, o Pheromone essence też słyszałam ale w koncu zdecydowałam się na love desire

Inne tematy z forum

Kursy/szkolenia (19 odpowiedzi)

Przykro mi - nie jestem kobietą, która ma max średnie wykształcenie - nie jestem ubezpieczona w...

Ile za sprzątanie? (56 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

Życie za granicą to też nie bajka... (52 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...