Filip Puzyr - OJ EJAJ [PIĄTEK]

Temat dostępny też na forum: Filip Puzyr - OJ EJAJ [PIĄTEK]
Rok '24 to 33 rok mojego życia, trzeci rok wojny, pierwszy w którym mój komputer zaczął mieć opinie i jak się okazuje, ostatni bez siwego włosa. Pionierskie czasy wymagają pionierskich rozwiązań. Żarty o sraniu? Może szczypta do smaku. "Moja to wiadomo hehe, nie umi parkować" - owszem, ale niech to zostanie między nami. W programie "OJ EJAJ" ścieram się z tarką galopującego postępu, by moją i ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Puzyroparodia

Jeśli jeszcze zastanawiacie się czy warto to powiem od razu, że to pieniadze wydane w błoto. To najmniej śmieszny komik na całym świecie i gdyby nie supporty lub inni prawdziwi komicy, którzy z nim występują to nic by chłopa nie uratowało. Ten typ nadaje się co najwyżej do rozśmieszania ściany przed sobą, reakcja ściany będzie taka sama jak widowni na jego występach
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Oficjalne uroczystości w Gdyni (5 odpowiedzi)

Długi majowy weekend zbliża się wielkimi krokami. To nie tylko czas odpoczynku, ale i ważnych...

Masz Minutę - gość specjalny: Abelard Giza (3 odpowiedzi)

Zapraszamy na wartkie komediowe show z elementami stand-upu, roastu i improwizacji. Dziesiątki...

Strefa Trojmiasto.pl na Juwenaliach (4 odpowiedzi)

Zapraszamy Was tym razem zarówno 16, jak i 17 maja na Plac Zebrań Ludowych, gdzie w ramach...