Firmy Ochroniarskie - po ataku na Prezydenta !

To jak to jest z tymi firmami ochroniarskimi w trójmieście ?? Czy faktycznie przyjmują wszystkich jak leci ( emeryci , studenci , niepełnosprawni ) czy wymagają jakieś kwalifikacji np. wpisu na listę kwalifikowanych pracowników , ważnych badań psychologicznych , odpowiedniej sprawności i tężyzny fizycznej ?? .... oraz co ze stawkami czy to są stawki rzędu 12zł netto czy jest możliwość zarobku tych 17-20 zł netto ... bo mi się wydaje że to wszystko przez zbyt niskie stawki w ochronie jeżeli byłyby odpowiednie wynagrodzenia 18 - 25zł za godzinę pracy to i znaleźliby się odpowiednie osoby na te stanowiska ... a tak mamy to co mamy i później dochodzi do tak tragicznych sytuacji jak np ta z niedzieli :( .... oczywiście nie obwiniam tylko agencji ochrony i ochroniarzy ale dlaczego Ci ludzie nie mogą być lepiej opłacani i lepiej wyszkoleni ... pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Firmy Ochroniarskie - po ataku na Prezydenta !

Firmy ochroniarskie mają spełniać wymogi wynikające z np. umowy z klientem czy obowiązujących aktów prawnych. A nie są po to żeby zapewniać bezpieczeństwo. Smutne, ale prawdziwe. Wiem, bo tam tak kiedyś dorabiałem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

to jest pseudo ochrona , A Nie ochrona jest , przyjdzie nie przyjemna akcja , A Taki starszy 60 czy 70 sobie nie poradzi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Własny start up (3 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was moze odwarzył sie na otwarcie własnego start upu? Na co przy czymś takim...

anglia-praca (17 odpowiedzi)

Pojawiło się ogłoszenie o pracy w magazynach w Anglii."Produkcja Pracownik fizyczny iza". Czy...

Wypożyczalnia samochodów-wasze doświadczenia z takiej pracy? (10 odpowiedzi)

Witam wszystkich. Czy ktoś z was pracował w wypożyczalni samochodów i może podzielić się...