Fotelik samochodowy

Fotelik samochodowy
ODDAM OSOBIE (NAPRAWDĘ) POTRZEBUJĄCEJ, FOTELIK SAMOCHODOWY J/W NA ZDJĘCIU.
STAN BARDZO DOBRY, OD 0 - 13 KG. ODBIÓR OSOBISTY
- HANDLARZOM DZIĘKUJE, POZNAM OD RAZU !!!

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

bingo!

i tak właśnie powinno wyglądać ogłoszenie na tym dziale! a handlarzowi kopa 30 zł kary za zawracanie du*y i do domu!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

re

Jak osoba majaca samochod moze byc potrzebujaca bahahaha ..skoro stac na samochod to i na fotelik ..
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

Czytelniczka ale Ty pusta jestes ze az mdlo sie robi

Sa ludzie ktorzy maja np seicento czy np cieniasa.samochod potrzebny im jest dodojazdu do pracy czy czegos innego.maja np 3 dzieci a wiadomo dzis czasy nie sa latwe wiec kazda pomoc sie przyda. mam nadzieje ze bedziesz w takiej sytuacji bo inaczej nie zrozumiesz. A tym co maja gest zeby cos oddac za darmo slowa uznania.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

sa ludzie i tragedie zyciowe

jesli maja samochod i fotelik i teraz chce oddac to chyba to dobry gest? osobie oddajacej fotelik slowa uznania,jestem za, za oddawanie rzeczy sa ludzie ktorzy maja ciezka sytuacje i nie stac ich na kupno nowych rzeczy,ale zeby sie przekonac to trzeba byc w takiej sytuacji zyciowej,w ktorej nie stac na kupowanie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

o co te awantury?

różnie sie w zyciu uklada, my mielsimy fotelik (oddalismy) a nie mielismy samochodu, bo nie bylo nas na niego stac, i zanim zaczniecie czepiac sie, ":ze po co komu fotelik, jak nie ma samochodu" to juz wam odpowiadam, po to, by jak ktos znajomy chcial nas zabrac np do lekarza, to fotelik musial byc, albo, byly dobre czasy, byl samochod, byl fotelik, ale cos sie stalo i auto sprzedane, zostal fotelik, ktory sluzy teraz innemu dziecku, ZA DARMO
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

o co wam chodzi?

ale macie problem!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

OCO TE AWANTURY

ANKA GDANSK CZY TO TY ,MASZ TUPET

nie anka gdańsk :)

nie wiem o co chodzi z tym "tupetem", przedstawilam, swoja prawdziwa historie, i wkurza mnie, jak ktos neguje kogoś, kto chce pomoc, oddajac ZA DARMO!!!

Inne tematy z forum

Oddam w dobre ręce rocznego kanarka glostera z całym wyposażeniem (16 odpowiedzi)

Oddam w dobre ręce rocznego kanarka glostera z całym wyposażeniem oddam kanarka wraz z klatką i...

bezinteresownie pomoge (162 odpowiedzi)

bezinteresownie pomoge Witam wszystkich !!Czesto zdarza sie ze brak nam sil i uusmiechu a...