Fryzjer - gdzie w okolicach oliwy na koloryzację?

wiem, że temat pewnie powielany wiele razy, ale dziewczyny, prosze podpowiedzcie - gdzie w okolicach oliwy (albo trochę dalej, ale nie chce jechac z tym aż do gdyni np;)) pofarbować ładnie włosy? proszę podajcie miejsca i orientacyjnie kwotę wydaną w salonie.

z góry dziękuję Wam za wszelkie odpowiedzi :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Fryzjer - gdzie w okolicach oliwy na koloryzację?

Wszystko zależy jakie koszta jestes w stanie poniesc.

Jak co słuze rada

mam półdługie włosy i nie chciałabym wydać na ich koloryzację więcej niż 50-60zł. choć tak na prawdę nie orientuję sie czy gdziekolwiek można za taką cenę uzyskać ładne farbowanie - do tej pory robiłam to sama.

Odkrylam jakis czas temu fajna fryzjere. Niestety nie mam do niej numeru, bo zawsze zachodze do niej i sie umawiam. Nie wiem ile bierze za koloryzacje, ale za strzyzenie bierze 15 zl. Zaklad ma na ul. Jana Majdera, taki niepozorny, ale ona jest naprawde swietna. Polecam tez w Oliwie frzjerke na ul. Karpackiej (przy czyzewskiego sa Pawilony, a do niej musisz isc tak pod gorke)

dzięki za info, odwiedzę te salony i zasięgnę informacji co do ceny.

Polecam Wiesie Horn z salonu Retro Atelier na Wyspianskiego we Wrzeszczu.
http://www.retroatelier.com.pl

Na pewno za farbowanie poldlugich wlosow nie zaplacisz 50-60zl bo w przecietnym salonie gdzie maja dobre farby a nie jakies badziewia koloryzacja krotkich wlosow kosztuje ok.60-70zl.
Wszystko zalezy od tego jak chcesz miec wykonana usluge i jakimi produktami a mysle ze na tym nie warto oszczedzac.

ja polecam zakład fryzjerski w Oliwie "Monika", który się mieści na Karpackiej, podaje numer tel. 506 108 667

Inne tematy z forum

Kupujcie może naturalne kosmetyki? (97 odpowiedzi)

Cześć. Kupujcie może naturalne kosmetyki? Możecie polecić mi jakiś dobry sklep oferujący szeroki...

Najlepsze zabawki erotyczne (4 odpowiedzi)

Cześć ! Czy są tutaj dziewczyny, które lubią seks? My bardzo lubimy i ciągle soboie dokupujemy...

Euthyrox N25 - czy ktoś z Was również przyjmuje proszę o Wasze opinie . (47 odpowiedzi)

Witam, Miesiąc temu zaczęłam przyjmować lek EUTHYROX N25 na niedoczynność tarczycy mija miesiąc...