Gildia- box 33- dżinsy

nie polecam, facet przeprowadza rozmowy przy dziewczynach które są na dniu próbnym i to pseudo rozmowę- szczerze to nie wiem czego oczekuje chyba darmowej siły roboczej- nie dajcie się wkręcić!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gildia- box 33- dżinsy

aha- dzień próbny oczywiście charytatywnie

Ten facet od lat się ogłasza non stop co 1-2 m-ce więc o czymś to świadczy skoro tak zmienia "pracowników" - nie zatrudnia ich i unika kosztów najprawdopodobniej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gildia- box 33- dżinsy

CO ZA PROBLEM GO ZGLOSIC W INSPEKCJI PRACY I NA PORTALU NIEUCZCIWY PRACODAWCA MOZE SIE DOIGRA

A ja jeszcze dodam, że w ogłoszeniu piszą, iż jest to praca na stałe. Problem w tym, że Gildia miała istnieć do końca sierpnia, teraz okres przedłużyli do końca roku i finito. Hala nr 2 już jest zamknięta, więc nie wiem, czy jest sens decydować się na taką "stałą" pracę :) Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ale chyba kupcy przenoszą się gdzieś do wybudowanej hali na przymorzu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Haha, tak się składa, że miałam swoje stoisko na wspomnianej, zamkniętej już hali nr 2. Żadnego przeniesienia nie będzie, żadnej budowy również. Kupcy wycofali swoje pieniądze, co nie przeszkadza prezesowi za nasze pieniądze sponsorować reklam i ulotek reklamujących powstające centrum handlowe :) Otwarcie miało już być w drugiej połowie roku, czyli teraz, szkoda tylko, że tam nawet łopata nie została wbita :) No więc kupcy się wkurzyli, kasę wycofali i tyle.

a gdzie zamieszcza ogloszenie ,na trojmiescie? jakos nie wpadlo mi w oko...

Inne tematy z forum

Własny biznes - jak się reklamować? (187 odpowiedzi)

Jak reklamować swój biznes w sieci? Bez obecności firmy w Internecie ciężko będzie zdobyć...

Czy znacie firmę Nuga Best? (11 odpowiedzi)

Jak wyglądają zarobki i godziny pracy? Czy wypłaty są na czas, czy trzeba walczyć o własne...

Kursy/szkolenia (19 odpowiedzi)

Przykro mi - nie jestem kobietą, która ma max średnie wykształcenie - nie jestem ubezpieczona w...