Google Street View

Jeździłem sobie dzisiaj po Baninie z 2014 roku.
Załamka co się stało z tą mieściną przez te lata...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

i dlatego 2 lata temu, po 10 tu mieszkania, wyprowadzilem sie. póki ceny nie spadly, póki nerwy wytrzymywały, póki jeszcze czlowiek nie popadl w marazm ze to nie tak mialo wygladac. choc juz 6-7 lat temu trend byl widoczny.... ze idzie to w kierunku popsypialni bez ładu i składu, infrastruktury i wody. za to z betonozą...
dzis niełatwo juz sprzedac nieruchomość...i to nie tylko ze pandemia. ludzie coraz więcej widzą i wiedzą...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7

W życiu bym nie kupił mieszkania w (szeregowcu) np. ul Źródlana, bo tam panuje zasada, róbta co chceta, niektóre mieszkania,wyglądają z przodu jak slamsy. Płoty każdy inny, niektórzy go nie mają, komórki, drewutnie też każda inna. Niektórzy w swoich pseudo ogródkach, nic nie widzą, bo sąsiad ogrodził się wielkim płotem. Nie, nie nie, nigdy tam.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3

Póki ceny nie spadły???!!! Że niby ciężko sprzedać nieruchomość???!!! :)))) heheheheh
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

jest ekstra i bedzie coraz lepiej, na kazdym kroku widac inwestycje, tylko trole na sile, ktore chca zrobic zamieszanie wypisuja takie glupoty, tak samo jak ktos tutaj o spadku cen :) w dwa lata , to ceny domow lekka reka wzrosly o 30-40%.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 10

Inne tematy z forum

serwis kotła De Dietrich (10 odpowiedzi)

hej poszukuje sprawdzonego serwisu do kotła De Dietrich .

Aparat ortodontyczny (10 odpowiedzi)

Witam, chciałabym założyć aparat na zęby. W Baninie to chyba tylko dr Kamila Bubeła, czy jakieś...

Ozonowanie domu (14 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...