uwielbiam takie momenty jak dziś... (16) wchodzę o 2h w nocy do domciu robię se kąpiel, później wyro wpuszczam do... ~~c~~ Wkraczam (2) powoli w weekendowe bagno. Gabaryty, kształty, kontury, twarze, słowa,... ~~c~~ Czy Wasze koty lubią buszować w śniegu? (47) :D mój dziad właśnie wrócił z polowania na sikorki, bekę z niego mam... ~~c~~
JAK TO OGIEŃ Z WODĄ (6) Cóż się stanie gdy ogień z wodą się za bary wezmą ? czy to porządanie ?... Grzegorz Rymopis Prośba o wypełnienie ankiety (1) Witam, bardzo proszę o pomoc w przeprowadzeniu badania do pracy... Magda no i się doczekamy (1) Właśnie się dowiedziałem, że wydawcy www.elblaghandlowy.pl szykują się do... Andrew Wielowarstwowe Ataki z Powietrza (1) http://news.yahoo.com/nphotos/Weather-Underground-forecast-Wednesday-Jan-14-2... a d a s no więc ja sprzedam pralkę, martwy indianin gratis (27) co to za przenikanie międzypokojowe? po co w hp stada napalonych frustratów?... hobo nie dałem na orkiestrę (22) po co? przecież płacę podatki i coraz wyższą składkę zdrowotną. hobo DZIADKU DROGI DZIADU : (1) „TAM CAR DZIKA BESTYJA”, „WIDZICIE W OKNIE... Grzegorz Rymopis A czy Ćma Barowa (19) będzie tu jeszcze czasem pisać? Jeśli nie, to pogadam z Witkacym i... ~c PANORAMA na CZAR SZPAR : (1) Na widok fajnej laski - to szkoda czasu na oklaski. Bo zawsze,... Grzegorz Rymopis To się nazywa, (1) dobrze dobrana muza do filmu video :)... ~~c~~ „GAZ BEZ POLAKÓW” (1) Skoro „Gaz bez Polaków”, bo to był zbyt drogi zakup, to... Grzegorz Rymopis UPOJENIE i UPO-JENIEC : (1) „Jest wiatr co nozdrza mężczyzny rozchyla”, gdy obok... Grzegorz Rymopis STUK PUK STUK PUK (1) Gdy tylko idę z dziewczyną do łóżka, a pora jest już dosyć późna, to co... Grzegorz Rymopis Rada Miasta Sopotu jedna wielka farsa (2) Wczoraj brałem udział w sesji Rady Miasta Sopotu gdzie była rozpatrywana... gość na radzie Zafascynował mnie pokaz taneczny (2) Takiej miękkości/lekkości ruchów, płynności, zwiewności, świadomości ciała w... ~~c~~ Znaleziono pieska (2) Wczoraj w nocy znaleziono psa, był przywiązany do słupa niedaleko ul.... Kata Kodeks Karny (3) W art.189, par.1 jest napisane: ,,Kto pozbawia człowieka wolności, podlega... NATIVE