Ice Show - Alicja w Krainie Czarów

Temat dostępny też na forum: Ice Show - Alicja w Krainie Czarów
Spektakularne widowisko na lodzie z efektami wizualnymi i multimedialnymi. Ponad 20 utalentowanych łyżwiarzy, artystów i akrobatów na jednej scenie. Zapraszamy na Magiczne widowisko na lodzie, które oczaruje całą rodzinę! ️Znana i kochana na całym świecie historia Alicji w Krainie Czarów powraca w zupełnie nowej odsłonie tym razem jako niesamowite widowisko na lodzie, które zaskoczy, wzruszy i ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

kto ? z kim? i jak?

ciekawe ze nie podane jest kto wystąpi - tancerze ale jacy? z baletowi? może cyrkowi? a kto skomponował muzykę? kto ja będzie grał? orkiestra? z playbacku? kto jest reżyserem? kto przygotował choreografię? a kto przygotował stroje? domyślam się że nie D, bo by się tym pochwalił.. nie wiem jak dla Państwa, ale dla mnie to ma znaczenie gdy mam wydać około 200 PLN na bilet...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Runmageddon Trójmiasto 2025 (9 odpowiedzi)

Już 26 i 27 kwietnia 2025 odpalamy RUNMAGEDDON GDYNIA KOLIBKI! Polskie morze o każdej porze roku...

Trójbój Kaszubski 2025 (3 odpowiedzi)

XIII Zawody w Zażywaniu Tabaki, Piciu Wódki i Piwa na Czas oraz koncerty na żywo i na martwo już...

Santander Letnie Brzmienia 2025 (3 odpowiedzi)

Letnie Brzmienia powracają do Gdańska! Już 22-23 sierpnia 2025 roku Trójmiasto ponownie stanie...