proszę o głosik na prace Przedszkola 75 w Gdańsku w EKO KONKURSIE (2) http://www.buliba.pl/konkursy/wielki-konkurs-ekologiczny-2011/logowanie.html... Mama kultywator (1) Czy ktoś wie, gdzie na terenie Trójmiasta lub w okolicach Bytowa można... OGRO nauka gry na gitarze (1) Witam, Poszukuję osoby która chciałaby poświęcić mi swój czas i za darmo... Marta
Zagłosuj na mojego Motylka- proszę :) (14) Witam. Bardzo proszę o oddanie głosu na mojego synka w konkursie "Brzuszki... maloka proszę o głos (3) witam, wiem że to nie ten dział ale czy mogłabym prosić Was o głosik, z góry... knudi Prośba o głos w konkursie! (13) Hej, chciałam Was prosić o zagłosowanie codziennie na mojego synka.... Ania i Tomek Szukam znajomych do gry StarCraft II :P (2) Jak w temacie:P Kupiłem grę jakiś czas temu ale nie jestem jakimś maniakiem... Fx gdzie komis komputerowy? (2) Czy w Gdyni jest jakiś dobry komis komputerowy? Potrzebuję dokupić RAM i... funky_koval Zepsuty laptop (4) Witam! Mam pytanie - wiecie może, gdzie prowadzony jest skup laptopów? Mam... Erce kto odbierze stare meble (1) wymieniam zestaw wypoczynkowy i mam problem ze starymi meblami- słyszałam ze... bj nowa gazeta w Gdańsku (1) słyszalam ze wyszla nowa prasa darmowa Express Gdański czy cos w tym stylu,... pia Więzienie. Co tam sie dzieje? (3) Co to za strzały, wybuchy w więzieniu przy kurkowej? dwa ogromne wybuchy,... aser Co to za huk w Gdańsku? (3) Orientujecie się z jakiej to okazji była ta kanonada w Gdańsku? Nie brzmiało... Meomer bilet miesięczny SKM (3) Witam, Od krótkiego czasu mieszkam w Gdyni. Mam drobne pytanie. Zakupiłem... Rafał Życie muzyczne w Gdańsku-powiedz(napisz)co myślisz... (1) Ludzie! Czy ktoś może napisać, gdzie w mieście odbywają się jam session i... Tatko Pomóż, Ty też będziesz kiedyś tego potrzebował (1) Witam. Wiem, że może trochę nie w temacie, ale trochę jednak i w temacie. Mam... br0da87PL WOJAK (3) http://www.skrzynkawojaka.pl/4e7a276bbf260/ prosimy klikac mjakmama pomocy!!! (2) witam wszystkich chce sie dostac na lotnislo w rębiechowie z dworca... aska PRZEPROWADZKA (3) Macie jakąś sprawdzoną firmę do przeprowadzek? Jakbyście miały jakieś... grecja88 gdzie najlepiej zaparkowac w Gdansku przy Starym Miescie? (8) Witam - moze mi ktos podpowiedziec : gdzie najlepiej zaparkowac samochod zeby... taddy