Ja to mam szczęście,

w andrzejki trafić na ulicy znachora i wróżbitę w jednym. Ale ja tak już mam, że jak będę w 20 osobowej grupie np. na gdyńskim, hamburskim czy innym jakimś dworcu, to w każdej próbie TYLKO DO MNIE podejdzie czyhający za rogiem"mieszkaniec" tegoż dworca prosząc o "kieliszek chleba" Przyzwyczaiłem się. Jak Rysiek to śpiewał?- chyba: To dziwne, lecz wyrok w twoich oczach jest... -czy jakoś tak... Chyba tak. A może zwyczajnie ja z nimi lubię gadać, zadać trochę pytać, udzielić odpowiedzi, chociaż ci "bluesmeni" zazwyczaj nie zadają pytań, co mi na rękę jest. Nie lubię wielu pytań. Na piwo zawsze im dam, pogadam i każdy obiera swój życiowy kurs.

http://www.wrzuta.pl/audio/o1GbDCVsyE/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ja to mam szczęście,

to zupełnie jak ja...musz mieć w oczach coś takiego że zawsze do mnie podchodzą i mają rację. Nie miałam okazji doświadzyć co tak naprawdę znaczy bieda i brak na "kieliszek chleba" ale mam ogromną wyobraźnię...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Czy mężczyźni mogą chodzić w spódnicy? (26 odpowiedzi)

Tu i ówdzie kreatorzy mody zachęcają mężczyzn do założenia spódnicy. Chodzi o spódnicę szytą dla...

Wojna....co nas czeka? (85 odpowiedzi)

Nie będę się wymądrzać ,wiem tylko ,że pełznie do mnie strach,żal,niepewność,tracę poczucie...

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (6 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...