Jacek Wojciechowski - malarstwo

Temat dostępny też na forum: Jacek Wojciechowski - malarstwo
Urodził się 22 listopada 1954 w Lublinie. Studiował w Państwowej Wyższej Szkole Sztuk Plastycznych we Wrocławiu na Wydziale Malarstwa, Grafiki i Rzeźby, dyplom w pracowni prof. Zbigniewa Karpińskiego w roku 1980. Obecnie jest profesorem nadzwyczajnym w Zakładzie Malarstwa Wydziału Artystycznego UMCS w Lublinie.Autor 22 wystaw indywidualnych, m. in. w Lublinie, Częstochowie, Warszawie, ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byłem na wernisażu

Swoją drogą to rzadko chodzę na otwarcia wystaw ale stwierdzam że warto. Ścisku to raczej nie ma ;-) ale wśród zainteresowanych tematem ludzi jest przyjemniej niż w zwyczajny dzień. A co do samej wystawy to też jestem zadowolony. Obrazy bardzo mi się podobały ponieważ przedstawiały nieprzeciętną kolorystykę. Tak naprawdę to nigdy nie podobały mi się takie 'układanki' na obrazach ale to właśnie te kolory sprawiły ze tym razem dotarły do mnie te fajne kompozycje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Rod Stewart (20 odpowiedzi)

Po ogromnym sukcesie majowego występu w Łodzi, Rod Stewart wraca do Polski na dwa wyjątkowe...

Mecz Polska - Rumunia Ligi Narodów UEFA Kobiet (4 odpowiedzi)

3 czerwca reprezentacja Polski kobiet rozegra na Polsat Plus Arenie Gdańsk ostatni mecz...

30 lat Ich Troje / Premiera Nowej Płyty (7 odpowiedzi)

3011! I stało się 1995-2025. Zespół Ich Troje gra dla Was od 30 lat! Rollercoaster Michała, Jacka...