Jak opanować łuszczycę na głowie co naprawdę działa?

Ostatnio wali mi się głowa, łuski aż rażą w oczy. Co polecicie coś trwałego, co utrzyma spokój na dłużej?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mi pomaga tylko klasyczny szampon z dziegciem brzozowym próbowałem wszystkiego i nic nie działało, a ten szampon całkowicie oczyścił skórę głowy i mam spokój na dłużej. Bez żadnych kombinacji.

U mnie bez zastrzyków nie poszło dermovate w płynie to był prawdziwy ratunek, działał natychmiast i długo utrzymywał remisję. A jak stosuję go razem z szamponem Paraderm, to przez ponad rok głowa była bez nawrotów, a wcześniej była w fatalnym stanie.
Na co dzień utrzymuję stan skóry dermokosmetykami szczególnie sprawdza mi się zestaw Psorisel (szampon + emulsja na noc), trzyma skórę w ryzach i zapobiega nawrotom:
https://gemini.pl/zestaw-verdelove-psorisel-na-luszczyce-skory-glowy-szampon-200-ml-emulsja-200-ml-plyn-150-ml-9083265

Właśnie zaczęłam używać Pharmaceris poleconego na grupie i już po pierwszym zastosowaniu widzę różnicę zdecydowanie mniej się sypie i prawie wcale nie swędzi. Ale dla mnie kluczowe było wsparcie poopatrzeniowe, jak Psorisel emulsja naprawdę pomaga uspokoić skórę po myciu i utrzymać efekt.
image

Inne tematy z forum

Mój facet szybko dochodzi w łóżku (5 odpowiedzi)

Moj facet chyba ma jakieś problemy bo jak idziemy do lozka to za szybo dochodzi , wiecie jak moge...

Przedwczesny wytrysk czy macie swoje sposoby? (8 odpowiedzi)

Często mam tak, że jak poznam jakąś fajną laskę, dochodzi do czegoś więcej to mam duży problem z...

Spadki libido (6 odpowiedzi)

Często mam spadki libido. Objawia się to tym neutralnością jeżeli chodzi o życie seksualne. W...