Jak zacząć

Temat dostępny też na forum: Kobieta
Witam mam mały problem i liczę po cichu że któraś z Was mi pomorze mianowicie podoba mi się kolega z pracy mało powiedziane że mi się podoba bo chyba się w nim zakochałam nie mogę spać ani jeść zupełnie jak jakaś małolata a mam 30 lat on jakieś 36-37 kurczę jak go zobaczyłam już ponad miesiąc cały czas o nim myślę ale miłe uśmieszki mi nie wystarczają chciałabym żeby wiedział że mi sie podoba tylko nie wiem jak mam zacząć muszę dodać że on jest wolny i ja też może coś by mogło z tego być jak oczywiście ja mu się z podobam jak do tej pory Piotr zawsze miło ze mną porozmawia jak mamy wolną chwilę więć proszę o podpowiedz jak poderwać mam jak zagadać .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jak zacząć

zaproś go na kawę, piwko, na pizzę,kino, teatr - no na cokolwiek! zrób pierwszy krok nim będzie za późno. jeśli nie spróbujesz nigdy sie nie dowiesz! przecież to nie będzie zobowiązujące, nie chcesz go przecież od razu zaciągnąć do ołtarza. a "wyjście" z osobą z miejsca pracy nie jest czymś nienormalnym, tym bardziej jak się ma tyle lat. zbierz się w sobie, nie zachowuj się jak niezdecydowana nastolatka:)
do dzieła!! powodzenia:)

Po co zaśmiecasz wątek? Lepiej podbić swój stary. http://forum.trojmiasto.pl/Jak-zaczac-ON-mi-tak-podoba-t130370,1,45.html

Oczywiście chodziło mi o zaśmiecanie forum :-)

Inne tematy z forum

Miasteczko Nova Fala (8 odpowiedzi)

Osiedle Miasteczko Nova Fala powstaje w lokalizacji, która zapewnia łatwe poruszanie się po...

Zbożowa (14 odpowiedzi)

Położenie inwestycji w dzielnicy Cisowa daje możliwość komfortowego dojazdu z niej do centrum...