Jaka powierzchnia naszego kościoła

Witam tak z ciekawości jaka powierzchnia naszego kościoła ktoś coś?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11

Re: Jaka powierzchnia naszego kościoła

Jak byś chodził to byś wiedział
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Jaka powierzchnia naszego kościoła

Za duża.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

zmierz sobie na mapie google, albo na zywo z miarką ;D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

około 450m2
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dyżo dużo większą.....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

To zależy na początku jak wprowadzono zasady 1 osoba na metr to moglo wejść tylko 30 osób czyli powierzchnia 450 metrów potem ksiądz pozwolił na 50 osób czyli powierzchnia 750 metrów, a teraz to nie wiadomo bo żadnych zmian nie ma w kościele.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Całe szczęście, że to jest kościół z chrześcijanami a nie meczet z islamistami, bo tak chce liberalna (po) tologia. Oby nigdy nie byli u władzy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10

Portal karruzy.info zamieścił wyliczenia dotyczące ilości wiernych w kościele, podając że w Baninie ma uczestniczyć 23 osoby, czyli kościół miałby 450m2 tak jak wg informacji księdza z ubiegłego roku kiedy wprowadzano obostrzenia, a teraz nie wiadomo skąd 40 osób.. I skąd nowa powierzchnia.. wyczuwam krętactwo
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

~anonim 37.47.212

Nieładnie kolego ~anonim 37.47.212, nieładnie...
Twoja wypowiedź klasyfikuje sie pod szerzenie nietolerancji i rasistowskie poglądy.
Swoja drogą poglądy całkowicie niezgodne z duchem chrześcijaństwa.

Przy okazji - nie wszyscy imigranci to muzułmanie.
A co z chrześcijanami z Syrii, których teraz wszyscy bezkarnie zabijają? Ich tez nie przyjmiesz do Polski?
Niby jesteś obrońcą kościoła, a w rzeczywistości nawet nie jesteś prawdziwym chrześcijaninem
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7

Inne tematy z forum

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (72 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...

Ozonowanie domu (14 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

jaki piec wybrać do domu? (99 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...