Jakoś tak cicho...

Co to się dzieje?Gdzie imprezy? Co tak cicho? Dzieci już o 20 w łóżkach nie dro się już do północy na podworzu. Nikt nie kosi o 22.01? Nikt nie śpiewa pijanym warkotem? Nawet psy cicho siedzo. Co to z naszo wiosko się stało? Ludzie Wy żyjecie? Smutno jakoś... akurat dziś radio mi wysiadło telewizor wybuchł tylko dym poszedł. Okno otwieram A tu nic... tylko cisza....
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8

Widze że tabletek ci zabrakło
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

To tylko tęsknota za życiem! Zmiłuj się nad drugim człowiekiem. Nie szydz nie osądzaj gdy ktoś w potrzebie. Ja lękam się zmian drastycznych. A Tu dopadł mnie ogrom taki... samotnej głuchej ciszy okolicznej. Nie nieś zła i nie sącz smutku większego w me rany. Dlaczego jesteś taki nieuprzejmy?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Andzelina jak chcesz, to mogę do Ciebie przyjść i sprawić ,że będzie głośno, będzie radośnie,będzie zabawa ,to się da zrobić. Muzykę mogę zorganizować i mogę nawet śpiewać, ale musisz się też trochę wykazać, a mianowicie nie może zabraknąć napitku i jadła .Jeżeli chodzi o napitek ,to nie jestem wybredny, może być koniak,whisky, burbon,wódka, a jeżeli chodzi o jadło, to też nie będę wymyślał możesz zrobić np.żurek, devolaje,sałatki, przystawki,wediny,sery i desery .Dawaj tylko cynk ,a goście przyjdą by Cię uszczęśliwić.
Pozdrawiam imprezowy Zdzisek
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

Zdzichu chłopie: tyś mi bratem!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak, ale WAN dróg ryczy koparą na nielegalnej żwirowni po 12 godzin - nadrabia...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Byłam u lekarza.... to nie Wy kochani sąsiedzi zamilkliście lecz moje uszy zachorowały. Teraz już nie usłyszę nawet WAN dróg czy pijackich śpiewów... Zdzisiek dzięki zeno o mnie pomyślałeś. Raduje się me serce że choć Ty nie jesteś zapatrzony w siebie jak te piękne panie pędzące w swoich BMW ledwie wystawiające bujne czupryny zza kierownicy i spychajace pieszych z pobocza na płoty ludzkich zagród domowych. Karma Was dopadnie moje kochane. 1 m od pieszego jak się patrzy się należy. Także pozdrawiam. Do raz dobrze że wzrok mam jeszcze w miarę urzyteczny to numery rejestracyjne aut Waszych widzę
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Weź mi tu nie ściemniaj ,że Ci uszy zachorowały ,jeżeli nie chcesz robić tyle jedzenia, to możesz bez tych deserów. Pasuje Ci? Zamiast tego kup jakieś piwo ,na drugi dzień będzie jak znalazł.Zrobimy u Ciebie imprezę, to zobaczysz dopiero jak uszy chorują.

Pozdrawiam Zdzisek
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Aparat ortodontyczny (10 odpowiedzi)

Witam, chciałabym założyć aparat na zęby. W Baninie to chyba tylko dr Kamila Bubeła, czy jakieś...

Rehabilitacja, gabinety lekarskie (22 odpowiedzi)

Cześć, zwracam się do was z zapytaniem, co myślicie na temat powstania prywatnej placówki...

jaki piec wybrać do domu? (99 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...