Jedyna taka w trójmieście !!! Polecam SPEED !!!
W SPEED odbyłam kurs teoretyczny, praktyczny i jazdy dodatkowe. W 100% mogę polecić ten ośrodek, jestem bardzo zadowolona ze szkolenia i z efektu (wszystkie egzaminy zaliczone za 1 razem). Kurs był ciekawy i praktyczny pod kątem egzaminu, ale i jazdy po mieście. Reszty można wyuczyć się z podręcznika. Macie możliwość wybrania sobie instruktora, z którym najlepiej się dogadujecie. Ja trafiłam na bardzo sympatycznych, wyrozumiałych, spokojnych nauczycieli (głównie pana Janusza). Nigdy też nie miałam problemu z umówieniem się na jazdy, a rozpiętość godzinowa jest bardzo duża, każdy może sobie dopasować do swoich potrzeb. To co bardzo mi się podobało, to punktualność instruktorów i to, że nie skracali czasu jazd. Blisko szkoły znajduje się plac manewrowy. Placyk jest ładnie obrysowany i jest w bardzo dobrym stanie. Samochody to zadbane, egzaminacyjne yariski. Dostałam w biurze pełną informację, o tym gdzie się udać z jakim papierkiem i co załatwić w jakiej kolejności. Wszystkim polecam SPEED.