Jutro protest

19 rondo
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 14

Re: Jutro protest

Uważaj, ja też tam będę. Dosyć podpalania kraju!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 16

Zapraszamy chlopczyku
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 9

chlopcow ktorzy nie lubia kobiet tez zapraszamy
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 9

Za to ja będę pierwszą osobą, która powiadomi Policję o nielegalnym zgromadzeniu. Pamiętajcie, że organizatorzy będą oskarżani o narażanie innych na niebezpieczeństwo utraty zdrowia w związku z pandemią. Zarzut poważny. Inna sprawa, słyszałem że prowokować ma Was w Baninie jakiś gej. To już jest komiczne. Chłop który w związku nigdy nie będzie miał dziecka protestuje przeciwko zakazowi aborcji! Wy lewacka zarazo. I mówicie, że LGBT to nie jest ideologia!
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 41

W katolickim pustym łbie nie zalęgła się myśl, że gej ma rodzinę i znajomych którzy mogą mieć dzieci i jest zaniepokojony ich losem w tym chlewie g*wnem obsr*nym pod watykańską okupacją?
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 25

Co z tego że nigdy nie będzie w związku z kobietą? To znaczy że nie ma matki, siostry, przyjaciółki które ten problem dotyczy i w przeciwieństwie do ciebie, potrafi słuchać kobiet?
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 16

Gej i życie rodzinne, rozpłakałem się.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 19

przecież on się z tego wycofał zostawcie go w spokoju
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pisuar ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nic nie rozumiesz z tego co sie dzieje. To jest walka o ochronę naszych osobistych wolności przed autorytaryzmem . O to walczyliśmy za czasów komunizmu , zeby móc samemu podejmować decyzję , a nie pytać o zgodę pierwszego sekretarza partii. Teraz PIS dzieli ludzi na lepszych i gorszych tak samo jak robili to komunisci. Kto nie z nimi to wróg ludu- dopina mu sie łatkę LGBT, lewak, kasta, postkomuna... itp.itd. A przecież wszyscy jesteśmy takimi samymi P
olakami. Protestujac dzisiaj walczymy również o Twoje prawa, nawet jesli tego nie rozumiesz
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 9

ojoj...naoglądał sie biedaczek TVP i mu wodę z resztek mózgu zrobili. powtarza jak papauga co usłyszał. Szkoda ze nic nie rouzmie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

Idz to Jarka i to mu powiedz
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Cicho Cicho nasz boski Jaro przemawia do płasko ziemców 500plusów słuchajcie
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

Wstydźcie się. Nowoczesne kobiety, a zero w Was kobiecości, przyzwoitości i jakiegokolwiek poziomu. Gdzie Wasza subtelność?Idziecie jak gęsi, a jak się zapytać to nawet nie wiecie po co. Tańce, tupanie, picie alkoholu, a Wasze wypowiedzi są puste i próżne (tak, to też można zobaczyć na tym proteście). Aż żal że takie kobiety mogą mieć dzieci, może podejmijcie decyzję i od razu poddajcie się pozbawienia posiadania dzieci. Przecież macie prawo do tego, będzie Wam łatwiej, lżej i więcej pieniędzy dla Was. Do tego pójście z małym dzieckiem to już jest całkowity brak jakiegokolwiek kręgosłupa moralnego. Egoistyczny naród. Brak jakichkolwiek zasad. Wstyd i smutek
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 33

Po przeczytaniu zdecydowanie nabrałem ochoty na poddanie się pozbawienia posiadania, uświadomiłem sobie że przez całe życie brakowało mi właśnie poddania się pozbawienia posiadania i jedynie poddanie się pozbawienia posiadania jest stanie uczynić mnie szczęśliwszym. Dzięki takim wpisom jestem od tej chwili innym, nowym człowiekiem a wszystko to dzięki poddaniu się pozbawienia posiadania. Dziękuję z całego serca!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

Pozbawiłeś/aś się posiadania czego majątku? Rozumu?...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

I co i co i co ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

I nic, przestraszyły się słoiki. Mają kredyty, przemyśleli ile mogą stracić na adwokata i jest spokój. O to chodzi, nie eskalujmy tego.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3

Byłem na rynku w Kartuzach.

no brawo , udało ci się trafić w końcu. moje gratulacje
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

hehehe,sloje najbardziej boja sie,jak straca prace wkrotce to by by czworaku na kredyt...

Ja bym Ci za gotówkę kupiła całego z kapciami :-) a jestem słoikiem
Miśku ty mój
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

https://www.facebook.com/930622330339475/posts/3499867036748312/?extid=0&d=n
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/robert-mak%C5%82owicz-o-rz%C4%85dzie-ta%C5%84cz%C4%85cym-na-urodzinach-radia-maryja-monty-python/ar-BB1arwsw?ocid=msedgntp

dla płasko ziemców
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Kobieta #bardzo mądrze powiedziane ....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jakże słabi sa nasi kapłanie skoro zamiast szerzyć słowa boże , żądają administracyjnych zakazów tego, o czym powinno decydować ludzkie sumienie. Mają lekcje religii, media , tysiace kościołów, tłumy księzy, mnóstwo kasy i nie potrafią słowa bożego przekazać ludziom?

Gdyby KK nie pchał sie ostentacyjnie z butami do polityki , to reakcja ludzi nie byłaby tak ostra
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 8

Już po proteście... lżej wam ,lepiej się czujecie?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

O co w tu w tym wszystko chodzi jestem za granicą nie chcą mnie wypuścić do kraju bo u was wirus na czerwono teraz kobiety w tym kraju już chyba wszystkich porąbalo
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

taka ciekawostka z nieodległej historii o tym do czego zdolny jest kościół katolicki, a za co do dziś nie jest pociagnięty do odpowiedzialności:
W 1941 r., po ataku Hitlera na Jugosławię, Ante Pavelić proklamował Niezależne Państwo Chorwackie (NDH), satelitę faszystowskich Niemiec. Państwowym programem katolickiego NDH była eksterminacja Żydów, Cyganów i prawosławnych Serbów w celu pełnej faszyzacji i katolicyzacji kraju. Piusowi XII, papieżowi Hitlera, marzyło się zniszczenie prawosławia i nawrócenie Rosji. Cel ten widział już blisko w wyprawie Hitlera. Chorwacja to przypadek szczególny. Kler prawie zawsze dokonywał zbrodni cudzymi rękami, wykorzystując podporządkowaną sobie władzę świecką. Nawet wyroki kościelnej inkwizycji wykonywali cywile, co dzisiaj daje kościelnym fałszerzom historii okazję do umywania rąk i uchylania się od odpowiedzialności za zbrodnie. to nie my! A że z boku zawsze stał ksiądz... W NDH puściły wszelkie hamulce duchowni katoliccy mordowali ludzi własnymi rękami. Według historyków, aż 953 duchownych katolickich brało czynny udział w rzeziach! Katoliccy księża i mnisi przewodzili wielu bandom Ustaszowskich morderców, a franciszkański zakonnik Miroslaw Filipowić został komendantem obozu zagłady w Jasenovacu bałkańskim Oświęcimiu. Do prześladowań kler katolicki nawoływał Chorwatów z ambon. Minister oświaty Budak jawnie głosił: Część Serbów wybijemy, część wygnamy, a resztę, która musi przyjąć religię katolicką, włączymy do narodu chorwackiego... Wszystkie nasze poczynania wynikają z wierności wobec religii i Kościoła katolickiego. Wymordowali w niewielkiej Chorwacji około 600 tys. Serbów, 60 tys. Żydów i 27 tys. Cyganów. Zburzyli lub ograbili setki cerkwi i klasztorów, w wielu z nich urządzili sale tortur, używając najbardziej wymyślnych narzędzi. Nie oszczędzali nikogo: kobiet, dzieci ani starców. Furia morderców była tak wściekła, że zdarzało się, iż nawet Niemcy rozbrajali oddziały Ustaszów, a przerażeni Włosi ratowali w swojej strefie cywilów, nawet Żydów. Tymczasem niezadowolony abp Stepinac żalił się, że na chorwackich obszarach przyłączonych do Włoch postępuje ciągły upadek życia religijnego i tendencja do przechodzenia na schizmę!. Świadek tamtych wydarzeń włoski reporter (a więc sojusznik faszysta, nie wróg!) Falconi napisał, że... prawie nie sposób wyobrazić sobie ekspedycję karną straszliwej kadry Ustaszów bez księdza, w szczególności franciszkanina, który im przewodzi i podbechtuje ich. Inny Włoch, prezes Włoskiego Towarzystwa Geograficznego Zoli, potwierdza to: (...) ci jego uczniowie i duchowi potomkowie, żyjący w NDH, zionąc nienawiścią, zabijają niewinnych ludzi, swych braci w Ojcu Niebieskim, mających ten sam język, tę samą krew, ten sam kraj rodzinny, mordują ich, grzebią ich żywcem.... Ale nie tylko franciszkanie brali udział w rzezi. Na przykład jezuita Kamber był szefem policji w Doboj w Bośni. Opisy jego tortur i morderstw dorównują sadyzmem mordom UPA na Polakach na Wołyniu. Gorliwi katoliccy Ustasze lubili fotografować się w czasie akcji, dzięki czemu dobrze udokumentowali swoje zbrodnie. Masowe groby także pozostały. Elementem systemu zagłady były obozy koncentracyjne. Największe z nich to Jasenovac, Stara Gradiska i Danica. Jasenovac, w którym zamordowano około 120 tys. ludzi, w tym 19 tys. dzieci, nazywany jest bałkańskim Oświęcimiem. Przez pewien czas jego komendantem był wspomniany franciszkanin Filipović, powszechnie zwany szatanem. Jego specjalnością było mordowanie ludzi motyką. Także kobiet i dzieci... Do pomocy Jasenovac miał dziesiątki innych katolickich duchownych. Czy wobec tego ten obóz zagłady nie zasługuje na miano katolickiego Oświęcimia? Wszak walczymy o nazwanie Oświęcimia obozem niemieckim. Jasenovac znany był z masowego ścinania głów ludziom (w ten sposób oszczędzano kule). 28 sierpnia 1942 r. załoga obozu urządziła zawody. Zwycięzca, katolicki duchowny franciszkanin Brzica, w jeden dzień specjalnym nożem ściął głowy 1360 ludziom! Watykan wiedział o zbrodniach w Chorwacji; miał tam swojego nuncjusza. I ani słowa protestu, a wręcz przeciwnie, pełne poparcie

Czytaj więcej na https://menway.interia.pl/historia/news-jasenovac-tysiace-zgladzonych-w-balkanskim-piekle,nId,4816684#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=other
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum

serwis kotła De Dietrich (10 odpowiedzi)

hej poszukuje sprawdzonego serwisu do kotła De Dietrich .

Imperium-Auto Salon (11 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (72 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...