Anna - ocena (1) Polecam usługi kancelarii Pana Mecenasa pomógł mi w sprawie o alimenty.... Anna Olga - ocena (2) Polecam, Pan Mecenas Michał Sokołowski swoim zaangażowaniem pomógł nam... Olga Zbigniew - ocena (2) Polecam kancelarię, Pan Adwokat Michał Sokołowski prowadził moją sprawę o... Zbigniew
Asia - ocena (2) Pan Mecenas Sokołowski to człowiek o wielkiej wiedzy i kulturze. Kancelaria... Asia Krystyna - ocena (2) Pan Mecenas prowadził kilka naszych spraw o odzyskanie należności,wszystkie z... Krystyna Kasia - ocena (2) Serdecznie poleca usługi Kancelarii. Pan Mecenas Sokołowski pomógł mi w... Kasia Beata - ocena (2) Pan Mecenas ma olbrzymią wiedzę i empatię do klienta, pomógł naszej rodzinie... Beata Radosław - ocena (2) Serdecznie polecam usługi Pana Mecenasa Radosław Mariusz - ocena (2) Serdecznie polecam, kancelaria pomogła odzyskać środki Mariusz Natalia - ocena (2) Kancelaria Pana Mecenasa pomaga mojej firmie w wielu sprawach,w tym... Natalia Monika - ocena (2) Polecam kancelarię Pana Mecenasa, pomagał mi w sprawie spadkowej, którą udało... Monika Mirosław - ocena (2) Serdecznie polecam usługi kancelarii, Pan Mecenas przeprowadził nas przez... Mirosław Krystian - ocena (2) Polecam Kancelarię Pana Mecenasa Sokołowskiego. Jest to osoba, która wspiera... Krystian Karol - ocena (1) Polecam, Kancelaria Pana Mecenasa pomogła mi w odzyskaniu należności, a cały... Karol