Kancelaria Prawno-Rachunkowa

Biura rachunkowe i księgowi

Gdańsk, Karola Szymanowskiego 18/9

Bartłomiej - ocena (2) Polecam usługi firmy kprmk. bardzo dobry kontakt i fachowe doradztwo. Bartłomiej Właściciel firmy KK - ocena (2) Kancelaria państwa Kuczyńskich na Garnizonie - prowadzi rachunkowść mojej... Właściciel firmy KK Beauty Derm Instytut - ocena (2) Bardo profesjonalna firma. Mieliśmy już kilka biur ale dopiero tutaj... Beauty Derm Instytut
Arkadiusz - ocena (2) Kancelaria ta prowadzi moje sprawy od kilku lat . Bardzo sobie cenię... Arkadiusz Tomasz Grafik - ocena (2) Współpracuję z kancelarią od kilkunastu lat i szczerze ją polecam. Oprócz... Tomasz Grafik Ewa Długi - ocena (2) Korzystam z usług firmy od wielu lat. Nigdy się nie zawiodłam, zawsze... Ewa Długi Piotr - ocena (2) Profesjonalna obsługa, szybka odpowiedź w skomplikowanych sprawach. Piotr zph rebis - ocena (2) Bardzo dobra obsługa księgowa. Zawsze fachowo i terminowo. Polecam. zph rebis Mikołaj - ocena (2) Profesjonalna i fachowa pomoc, polecam Mikołaj Dawid Megger - ocena (2) Bardzo rzetelna i terminowa księgowa. Świetny kontakt, wszystko zawsze... Dawid Megger Janusz - ocena (2) Bardzo dobra kancelaria Janusz PatrykS - ocena (1) Super księgowość profesjonalna, rzetelna i zawsze pomocna. Świetny kontakt i... PatrykS Polecam (1) Korzystałem z usług biura i polecam wszystkim. Pracują tam kompetentne... klient