Karaoke V edycja

Temat dostępny też na forum: Karaoke V edycja
To już Piąta edycja KARAOKE w Soda Cafe !Zapraszamy wszystkich chętnych, którzy zechcą wziąć udział w Super Konkursie Karaoke w którym tym razem co tydzień do wygrania będzie 50 zł !W każdą środę o 21:00 startujemy i zapraszamy wszystkich "śpiewaków" ;)Pamiętaj... ŚPIEWAĆ KAŻDY MOŻE.Mega Promocja przez godzinę od północy rabat 30% na wszystkie trunki na barze!
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

fantastycznie ze Madzia prowadzi.Madzia tak trzymac!!!!

Majorka wygra?tą razą...?

czy bania u Cygana...?zzzz brrrrrrrrrr

MAGDA 3M SIE.

I PROWADZ DALEJ.

Madzia the best

Madzia ma wspaniały głos i talent do prowadzenia imrez-trzymaj sie i prowadz jak najdłuzej!!!!!! i duzo zdrówka dla dzidzi :)

Madziu

ja tez pozdrawiam Ciebie i malenstwo wprost z Bankoku :)
mam nadzieje ze dobrze sie wczoraj bawiliscie
buziaki

Bang

koku.

hahahaha

znowu rozdojnie?hahaha

zapomniałem dodac...

podobno on prowadził w blue cafe?to jest soda wiec nie wiem po co "powtórka z rozrywki" ;/ on sie nie nadaje tam.w sodzie panuje inny klimat który stworzyła Madzia.Pozdro

MADZIA DODALA POZIOM-

ALE NIE TYLKO ONA JEDNA.SWEGO CZASU GRALI TAM P R A W D Z I W I INSTRUMENTALISCI-PIOTR(TRABKA),MICHAL(SKRZYPCE) I MARCIN (GITARA).

wszyscy spiewacy nasi som

iwan olia alosza dzon

to znaczy,ze wielu ludzi

skarzy sie, ze impreza dyryguja konszachty.

...

moim zdaniem nikt nie przebije Madzi.Ten nowy to jakis prosty straszne człowiek wystarczy zamienic z nim chwilke i wszystko jasne.Wydaje mi sie ze on czje sie jak wielka gwiazda.Dla mnie i dla wielu moich znajomych teraz w sodzie jest kicha.Wiekszosc przychodzila ze wzgledu na Madzie bo ona prowadzila to tak naturalnie no i tyle czas.Widzielismy Ja w błogosławionym stanie jak ostatnmi silami śpiewała.A propo wiecie moze co u Niej i jak sie czuje Ona i dzidzia?

magda byla ok,a klub pelny-

a teraz soda w srody swieci pustkami.kilka malowanych laleczek, jeden koks, elvis-i to wszystko.nie pomagaja nawet zaprzyjaznione delegacje pederastow z faktorii,ani specjalnie spedzani na te impreze znajomi czy czlonkowie obslugi.Do tego wyganianie przez obsluge Bogu ducha winnych ludzi plus produkowanie przez wyzej wspomniana obsluge plotek, godnych wizyty u prokuratora zrobilo swoje.Klub postawil na ,,gwiazdorstwo''(?)-no to teraz ma.Za swoje!!!

Evlis spadaj

POpiream poprzedniczke.Ten prowadzący jest do dupy.Nadenty strasznie, byłam tam raz i gdyby nie fajni znajomi były by nie fajne wspomnienia. Koleś strasznie niesprawiedliwy, postawieni ludzie wygrywają-jego znajomi. I nawet zaśpiewać nie pozwolił, bo jak spiewałam 1 raz z kumpela to nam się tekst zniknął i było lalalalala, ale tłum szalał.Ale nie o to chodzi nie pozwolił zaśpiewac innej piosenki.Bo jego znajomi mogli 2 razy, a my nie.

p o p r z e d n i k a

ale to jest najmniej istotne.

Inne tematy z forum

Baltic Sail 2025 (14 odpowiedzi)

Żaglowce, rejsy, regaty, szanty... 29. edycja Baltic Sail Gdańsk 2025 odbędzie się w dniach 11 -...

Dzień Otwarty Murawy 2025 (6 odpowiedzi)

Dzień Otwarty Murawy na Polsat Plus Arenie Gdańsk powraca już 7 czerwca 2025! To wyjątkowa...

Wolność jest kobietą: Doda, Kasia Lins (46 odpowiedzi)

27 czerwca na placu Zebrań Ludowych pod hasłem "Wolność jest kobietą" odbędzie się koncert...