Zwykły Rodzic - opinia (1) Szkoła ma fajny klimat. Fajni nauczyciele. Przytulnie. Trochę za liczne... Zwykły Rodzic A.Neyman - opinia (1) Kameralna szkoła z bardzo dobrą kadrą. Nauczyciele zaangażowani, otwarci,... A.Neyman Magda - opinia (1) Szkoła bezpieczna, duża opieka ze strony szkolnych pedagogów dla dzieci i... Magda
Roman Lutsiv - opinia (1) Kameralna szkoła ze świetną kadrą pedagogiczną. Moje dzieci kochają szkołę... Roman Lutsiv rodzic - opinia (1) Wszystkim polecam szkołę Kaziuki. Bezpieczna mała szkoła,dzieci czują się w... rodzic Anna - opinia (1) Szkola gdzie uczeń i jego rodzina nie pozostają anonimowi. Wszyscy się znają... Anna Łukasz - opinia (1) Szkoła przyjazna dzieciom. Oddana i wykfalifikowana kadra. Klasy kameralne.... Łukasz Łukasz - opinia (1) Szkoła przyjazna dla uczniów. Rodzinna atmosfera. Oddana dzieciom kadra.... Łukasz Anna Muła - opinia (1) Szkoła kameralna z wysokim poziomem nauczania przedmiotów podstawowych oraz... Anna Muła Iwona - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona! Syn dołączył w kl. 6 po złych doświadczeniach w SP... Iwona Piotr - opinia (1) Polecam w 100 procentach. Przyjazna atmosfera. Bardzo dobre przygotowanie. Piotr Maciek - opinia (1) bardzo dobrze prowadzona nauka pływania w klasach 0-8 zajęcia judo szkoła... Maciek Zdecydowanie polecam (2) Bardzo pozytywne miejsce, które dba zarówno o wychowanie jak i... Mama uczniów Mała, świetna wspólnota - w każdym wymiarze (2) Chciałabym zarekomendować naszą szkołę wszystkim rodzicom, którzy szukają... mama ośmiolatki Tomek - opinia (1) Witam Jestem rodzicem dwójki dzieci z których jedno w tym roku skończyło... Tomek Szkoła godna polecenia (1) Do Kaziuków uczęszczają moje dwie córki i zarówno one jak i ja oceniamy tę... Mama Bardzo dobra szkoła - polecam (1) Dwoje moich dzieci chodzi do tej szkoły od kilku lat i jestem bardzo... Izabela Kos nasze dzieci lubią chodzić do szkoły :) (1) Szkoła św. Kazimierza to szkoła nie tylko bardzo dobrze ucząca (wysoki poziom... Mama Polecam (1) Przede wszystkim mała, kameralna, cicho i bezpiecznie, a dzieci z... Ewa Fantastyczna szkoła (2) Szkoła, którą cechuje: wysoki poziom nauczania, profesjonalna, zaangażowana... Rodzic