Klub Malucha Liliputki

Żłobki

Gdańsk, Żwirki i Wigury 6/3

Andżelika - ocena (1) Polecam klub malucha liliputki wspaniałe ciocię z wielkim sercem... Andżelika Rodzice - ocena (1) Miejsce przyjazne dzieciom i rodzicom , Polecam Rodzice Grażyna - ocena (1) Super wrażenia, mój syn nie chce wychodzić z żlobka Grażyna
Dorota - ocena (1) Super opieka. Ciocie profesjonalnie i sercem opiekują się maluszkami. Moja... Dorota Kamila - ocena (1) Z całego serca polecam liliputki ,bliskosciowe podejście ,dużo zajęć cudowne... Kamila Rodzice - ocena (1) Bardzo polecamy żlobek liliputki córka bardzo szybko poczuła się bezpiecznie... Rodzice Anna - ocena (1) Bardzo przyjazny żłobek miła i domowa atmosfera i fajne jest ,ze sa nocowanki... Anna Radek - ocena (1) Obecnie prowadzimy do Liliputków drugiego syna i nie zamienilibyśmy tego... Radek Lucyna - ocena (1) Najlepsze ciocie ️ Lucyna Syla - ocena (1) Cudowne miejsce,wspaniałe ciocie.Corka od września chodzi do przedszkola ale... Syla Magda - ocena (1) Wspaniałe miejsce przyjazne dzieciom Syn jest zachwycony Ciociami , zabawami... Magda Rodzice - ocena (1) Wybór Żłobka Liliputki był świetną decyzją. Najlepszą rekomendacją jest to,... Rodzice Rodzice Natana - ocena (1) Chcemy bardzo podziękować za świetną opiekę nad naszym synem. Ciocie są... Rodzice Natana Wioletta - ocena (1) Polecam klub malucha liliputki córka uczęszcza tam od pół roku myślałam ,że... Wioletta Tata - ocena (1) Liliputki to miejsce, które mogę polecić każdemu. Ciocie wyrozumiałe, pełne... Tata Zadowolona mama - ocena (1) Polecam żłobek z całego serca córka uczęszczała tam dwa lata , ciocie z... Zadowolona mama Mama - ocena (1) Fantastyczne miejsce ze względu na wyjątkową atmosferę, życzliwe otwarte ,... Mama Tata - ocena (1) Bardzo przyjemne miejsce, czułe i kochające ciocie, dużo rozwijających zajęć... Tata Daniel - ocena (1) Super atmosfera! Różnorodność zabaw, elastyczne podejście do każdego dziecka.... Daniel Kasia - ocena (1) Szczerze polecam żłobek. Kochane ciocie, bardzo kontaktowe. Kameralna... Kasia