utrata nóg - dobrzy: rehabilitant i psycholog PILNE (1) Witam, potrzebne mi namiary na specjalistów - rehabilitanta i psychologa,... jahandzia Polecę sprawdzoną ekipę remontową, rownież elektryka (2) gg 1891983 Rina Ciuchlandy w Gdansku (3) Witam wszystkich.Znacie moze jakies fajne i tanie sklepy z uzywanymi ciuchami... Marta
Warsztaty dla dzieci 6-10 lat (1) 21. XI (sobota)10.30-13.30 Zapraszam serdecznie wszystkie dzieci w wieku... Bliskość i Harmonia Doktor Iwona butalewicz z gdyni ginekolog/endokrynolog czy ktos jest jej pacjentka? (3) niedlugo mam pierwsya wiyzte u tej lekarki czy ktos tu na forum jest z... Magdalenka.... Wyszlam za maz 2 misiace temu i nie zmienilam nazwiska ani adresu zameldowania czy musze tez wymienic dowod osobisty ??? (4) W zasadzie nie zmienilam zadnych danych w dowodzie tylko stan cywilny o... Katarzyna dlugosc... (26) wkladalam do pochwy przedmioty o dlugosci 11 cm jak myslicie czy juz zostala... Tajemnicza poszukiwania koleżanki/ przyjaciółki w toku ;-) (3) hej mam 23 lata od tygodnia mieszkam w gdyni... nie mam tu zbyt wielu... sunshine Sklepy z odzieżą (4) Witam , przeprowadzam się do Gdyni za kilka dni i chciałabym abyście... Monia Choreoterapia dla kobiet (1) Studio Tańca i Choreoterapii DANCE & SOUL zaprasza Panie na warsztat... Magda L. kto idzie na koncert T LOVE w UCHU - najbliższa niedziela? (1) witam, jezeli ktos wybiera sie na koncert T LOVe w niedziele chetnie sie... iga nowa .... rodzina (10) Szukam pomocy w Gdańsku .... mam problem związany z dziećmi mojego partnera... elen1 masaż w OdNowa w Gdyni (1) Witam serdecznie, Czy ktoś korzystał z usług świadczonych w salonie masażu... Ania Gdzie sklep (2) Czy któraś z Was wie, gdzie można kupić niemiecką żywność? Czy jest gdzieśw... Asia prośba o poradę - rodzina męża (15) Dziewczyny proszę o poradę jak mam sobie radzić z "wredną" rodziną męża... wiec fajne second handy w Gdyni (4) Jakie polecacie?? Proszę o dokładne namiary oraz kiedy mają nowy towar, a... S H Stopień pokrewieństwa w rodzinie (4) Hej,może Wy mi pomożecie bo ja nie bardzo się znam na tym.Chodzi o stopień... anna25 Jak zacząć (4) Witam mam mały problem i liczę po cichu że któraś z Was mi pomorze... weronka Neoderma Bio-peeling pokaz w Słupsku (1) Witam serdecznie :) Mamy zaszczyt zaprosić Państwa na bezpłatny pokaz... Maria Wysocka Tatuaż (22) Witam! Mam pytanko czy ktoś wie czy w trakcie ciąży można zrobić sobie... Gosiak