FITNESS - Spójnia :) Zajęcia aerobiku lub Siłownia :) (10) Szukam osoby która tak samo jak ja nie ma z kim chodzić na aerobik / siłownie... :P l karnityna (7) mam pytanie - czy to prawda, że przy nieszczególnie zdrowych nerkach (bola... allli Pedicure,manicure,henna ,oraz depilacja woskiem itd (1) Jesteś zabiegana i nie masz wielu pieniedzy? Takie zabiegi mogę wykonać u... Studentka Kosmetologii
Dobry fryzjer w Sopocie (1) Jak w temacie, może kogoś polecicie (chodzi mi o dobry baleyage i cięcie,... Dorotka pasta cukrowa (1) bardzo dobrze robią w sopocie w sensual spa. to chyba zresztą jedyne miejsce... dzasti3@wp.pl DOMOWE WYPIEKI, TORTY! NA PANIEŃSKI I KAWALERSKI WIECZÓR!- DOMOWE CIASTECZKO! (1) Oferuję pieczenie domowych ciast każdego rodzaju, także tortów okazjonalnych,... Domowe ciasteczko nowe klapki- sprzedam (2) cześć dziewczyny mam do sprzedania klapki drewniane r. 37 klapki raz... madziiorek1 Poranna gimnastyka (pilates & streatching)- ulga dla ciała i ducha! (1) Zapisy na poranne zajecia odbywające się od pon do pt w godz od 8.00-9.30 .... elaine-25@o2.pl Obrączki ślubne- opinia. (2) Witam. Od jakiegoś czasu obserwuje "ofensywę" (jeżeli tak to można nazwać)... newa czego wam brakuje (1) witam jestem ciekawa w jakiej dzielnicy brakuje wam secondhandu . co... gosk czego wam brakuje (1) witam jestem ciekawa w jakiej dzielnicy brakuje wam drogie forumowiczki... secondhandowka :) garnki, patelnie, czajniki, noże itp.... (1) sklep internetowy z gdyni http://www.sch-agd.pl/ możliwość odebrania... mariusz schudnij z joga (4) Zapraszamy na WARSZTATY – JOGA DLA ZDROWIA prowadzone przez... joga3miasto Gdzie Wieczór panieński? (1) Szukam fajnego miejsca na wieczór panieński-najlepiej we Wrzeszczu.Chciałabym... Viki Od wczoraj Stała klijętka (15) Byłam wczoraj w salonie pana dariusza degowskiego ktory został mi polecony... barbara Kto idzie jutro na lumpki *ciucholand* ??? :))) GDAŃSK :))) (4) Jutro 50% wyprzedaże :)) Kto chętny na maraton po Gdańsku?? :))) Fashion :) Rehabilitacja - kręgosłup, ćwiczenia - gdzie warto się udać? (3) Proszę o sugestie gdzie najlepiej się udać na rehabilitację w Trójmieście. S.J. MASAŻ dojazd do klienta GDAŃSK SOPOT GDYNIA REDA RUMIA WEJHEROWO PUCK - w domu! (1) MASAŻ ~ MASAŻ Serdecznie zapraszam na masaże w gabinetach na terenie... zavic1976 Szukam chętnej dziewczyny na aerobik w klubie Spójnia - Gd.Wrzeszcz (11) OD ZARAZ !!!!!! PISZCIE !!!! Kasia :) MASAŻ wizyty domowe GDAŃSK SOPOT GDYNIA REDA RUMIA WEJHEROWO PUCK - w domu! (1) MASAŻ Z Dojazdem do Klienta STUDIO SPA & BEAUTY TEL. 602-456-094... zavic1976