wynik cytologi-prosze o interpretacje (8) czy któraś powie mi czy dobrze rozumuję, mam w wyniku cytologii taki zapis:... kajagdynia ginekolog na Pierwszy raz; Sopot (4) odwlekałam tą wizytę... ale najwyższa pora by pójść do Ginekologa... pytanie... Clouthy dla naszych mężczyzn (1) http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5367835 ciuszki męskie,... aaaania
usg w ciazy (1) gdzie w gdyni mozna zrobic dobre usg (dopochwowe, przez brzuch). Jestem w 10... grazka29 Jaki rower treningowy?? (1) Jak w temacie, jaki polecacie? Szukałam na allegro ale nie bardzo wiem na co... Kolla PROŚBA O GŁOS (konkurs) (2) Mam taką prośbę, ponieważ wysłałam zdjęcia mojej córeczki na konkurs i teraz... Knudi Dla Pań - program do PIT (1) Program do PIT - http://www.chsch.org.pl/procent.php Ten program jest... piczern Sprzedam fotelik MAXI COSI 0-13kg OKAZJA (1) Witam, sprzedam fotelik MAXI COSI 0-13kg , w dobrym stanie. Bezwypadkowy.... marta.gdansk poszukuję fryzjerki Anety (3) poszukuję fryzjerki Anety,która pracowała u Kosedy w Chyloni,w tej chwili ma... młoda szkolenie - zakładanie firmy (2) polećcie proszę, gdzie można zrobić porządny kurs zakładania własnej... myszkowska BURDA (1) Witajcie, mam do sprzedania mega komplet magazynów Burda. Zestaw zawiera 97... korolla CZYSTY BASEN W GDYNI (5) Witajcie, Czy wiecie może gdzie jest czysty basen w Gdyni. Jestem w ciąży... niusial Coś nowego muzycznego na dzień kobiet ? (2) Hej nie to żebym chciał spamowac ale ostatnio trafił mi w ręce a w sumie w... Adam co naprawdę jest grane?????? (7) witam wszystkich... jestem dwudziestokilkuletnia ,zadbaną,wesołą... zawiedziona:( psychoterapueta par (1) Szukam bardzo dobrej specjalistki, która zajmuje się terapią par, może znacie... B) Nareszcie piątek. Życzę wszystkim fajnego weekendu. (2) No i oby do wiosny kora2702 Wideofilmowanie, fotografowanie, kopiowanie kaset VHS na DVD (1) Wideofilmowanie i Fotografowanie ślubów, wesel, komunii, spotkań... jarek Gorset/tunika + spodnie na slub cywilny (2) Kobitki, gdzie w Gdyni mogę kupić jakiś ciekawy strój na ślub cywilny.... przyszła żonka zachowanie u kosmetyczki :) (24) Dziewczyny, Mam pytanie, których może rozśmieszy, ale czasem to co... crosss wymienie swoja nokie 6300 sirocco gold .. (1) jak w temacie :) moj telefon juz mi sie znudzil i chetnie wymienie na jakis z... olenka_21