Kosmetyczka

Czy ktoś korzysta z usług kosmetyczki w salonie ,,Grażyna " głównie chodzi mi o zrobienie paznokci. Jakieś opinie ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja korzystałam ,ale nie polecam więcej tam nie pójdę wywołała u mnie porost włosów na palcach!! od jakiś chemikaliów swoich!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Skorzystałam tylko z usługi ściągnięcia hybrydy i poprosiłam panią o nadanie kształtu . Niestety nawet to jej nie wyszło bo wręcz ściągała hybrydę z moim paznokciem ,jednego straciłam przy reszcie zaczęłam pouczac że może lepiej by pilnowała . ( Powiedziałam że trochę bazy może zostać na paznokciu bo i tak sobie dorobię ) niestety na paznokciu oprócz bazy zostały resztki lakieru. Pani po skończonej usłudze nawet nie raczyła przetrzeć pyłku który powstał na paznokciu i tak wyszłam z salonu. Powiem nawet że pani była zdziwiona jak hybryda-baza można przedłużyć paznokciec. Nigdy więcej tam nie wrócę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

CHODNIK NA CHYLONSKIEJ (121 odpowiedzi)

W 2012r zostanle wykonany projekt chodnika przy ulicy Chylońskiej Tymczasem czekamy na zgodę...

Przyłączenie Bojana do Gdyni (160 odpowiedzi)

Patrząc na obecny kształt gminy, przynależność Bojana do gminy Szemud wydaje mi się przestarzała....

Światłowód w gminie Szemud (15 odpowiedzi)

Czy gdzieś już kopią i kładą światłowód?