Kruder & Dorfmeister

Temat dostępny też na forum: Kruder & Dorfmeister
Kruder & Dorfmeister to austriacki duet muzyczny, który od początku lat 90. tworzy wyjątkową mieszankę downtempo, trip hopu i acid jazzu. Zespół, składający się z Petera Krudera i Richarda Dorfmeistera, zyskał międzynarodowe uznanie dzięki swoim atmosferycznym remiksom i wyrafinowanym produkcjom, które stały się fundamentem nowoczesnej muzyki elektronicznej.W lutym 2025 roku projekt zawita do ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ILE ?!?!?!?!?!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja też

Podobnie jak 20 lat temu nie stać mnie na bilety ulubionych zespołów

120 ziko bym dał, ale 230 to gruba przesada.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

już się przyzwyczaiłem

rok temu za dwa bilety na Toola w Krakowie zapłaciłem 1700 zł. Wprawdzie Tool to nie K&D, ale wciąż...

Niestety nie mogę iść i mam dwa bilety do odsprzedania taniej, piszcie placdworcowy@interia.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Znam się na muzyce

ale nie powiedziałbym, że to duet "kultowy". Chyba że w pewnych kręgach. Ja tę nazwę widzę pierwszy raz
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

to się nie znasz skoro od ponad 30 lat są w grze
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ceny biletów to lekka przeginka.

Nie dość, że wszędzie nas doją z kasy to jeszcze za koncerty trzeba płacić ponad dwieście złotych za osobę. Za dwa bilety na występ K&D w Maneżu można kupić 1 bilet na festiwal Tauron Nowa Muzyka gdzie jest występuje 20 artystów
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Fort nocą | Spacer historyczny (23 odpowiedzi)

Przewodnik w historycznym mundurze oprowadzi Cię po niedostępnych na co dzień zakamarkach dawnego...

Festiwal biegowy Ultra Way (20 odpowiedzi)

Kto choć raz zawitał na Kaszuby wie, że przyroda oferuje tu wszystko, czego miłośnikom natury...

Człowiek (nie) potrafi (4 odpowiedzi)

Teatr Miejski im. Witolda Gombrowicza ma przyjemność zaprosić na spektakl amatorskiej grupy...